Kan du sige MOAR...?

Spring wishes – det drømmer jeg om…

Baby sover… – jeg har gjort rent, løbet en tur, arbejdet, ordnet negle og nu drikker jeg kaffe og deler mine shopping-drømme med jer. Alt sammen før kl. 14.30 på en lørdag. Er faktisk lidt stolt af mig selv.

I aften skal jeg UD! Jep, mommy’s going out. Der skal indtages tapas og rødvin, synges med til Fallulah koncert, drikkes Gin på Aarhus (vidst nok nyeste bar) og i det hele taget teste det der gå-i-byen koncept af. It’s been a while!

Anyways, i April drømmer jeg om at Købe Celine sko, bælte fra Suede Studio, nederdel fra Kjær København, Ganni tee samt at finde tid til træning hos skønne Yo Studio i Aarhus. Heldigvis tilbyder de, meget belejligt, klippe-kort, som passer bedre ind i mit fortravlede (mor)liv.

Untitled

Shoppe links:

1: Sko

2: Tee

3: Skirt

4: Bælte

5: Træning 

 

Ha’ en dejlig weekend!

XXX M

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du sige MOAR...?