Spring wishes - det drømmer jeg om...

Status og tanker…

Photo credit: Ane Gleerup

Det er lørdag, solen skinner, A sover, vi har netop (som i lige nu) åbnet ny webshop og jeg blogger på altanen mens jeg drikker kaffe.

Igen må jeg undskylde for stilheden herinde, jeg håber virkelig jeg snart får mere tid til at pleje los bloggos.

Sådan lige for at aflægge status kan jeg stolt meddele, at www.mamaandme.dk nu er up and running. Skynd jer at tjekke den ud, vi kører med 10% rabat hele den første uge.

Hvad ellers… Jo i denne uge flasher jeg outfit på Mama Business. Kig med lige her.

Og i Suede regi har vi netop sendt tegninger afsted til SS kollektionen – I kan se frem til den skønneste kimono, shorts og skirts.

Sidste men ikke mindst er jeg faktisk, hvis jeg selv skal sige det, kommet rigtig godt fra start med mit “Forårs-Fortsæt”. Jeg har etableret faste løbe-dates og fyldt fryseren up med sunde alternativer i form af daddelkugler og mandelkage. Bikini-krop here I come!

Slutteligt, lige lidt tankeskrald… Til Oktober skal min veninde fra USA giftes. Naturligvis i sin hjemby. Simon og jeg er inviteret – både med og uden Alba. Af rent praktiske (/semi egoistiske) årsager synes vi begge, at det måske er bedst at lade A blive passet hos mormor og morfar hele ugen. Pt kan jeg helt ærlig hverken magte en laaang flyvetur med vildbassen, for ikke at nævne roadtrip, sightseeing og hvad så til selve brylluppet? En random barnepige…?

Det skal lige siges, at Alba ELSKER sin mormor og morfar – faktisk så meget, at jeg er luft for hende når de er i nærheden. Ergo ved jeg, at hun vil være i gode hænder.

Men er man en dårlig/ego/selfisk mor hvis man forlader sit knap to-årige barn i en uge? Og kan jeg overhovedet selv klare savnet? Simon er mere afklaret, på mande-måden, og synes derfor jeg både er hysterisk og over-pyldret.

Hvad synes I?

I aften har S inviteret på middag, for at fejre den nye shop. Tiltrængt alene-tid, mens farmor tøjler bassen.

God weekend!

XXX M

3 kommentarer

  • Jeg synes overhovedet ikke, at det er egoistisk at sende sit barn på ferie hos sine bedsteforældre – det er da noget af det bedste.

    Barnet og bedsteforældrene får opbygget gode minder og forældrene får plejet deres forhold, og har derfor 100% fornyet energi, når de kommer hjem igen.

    Det kan da kun være et “win win”-scenarie for alle 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring wishes - det drømmer jeg om...