Jeg er nomineret - Liebster award

Har (god) stil en alder…?

Og hvad er god stil i det hele taget…?

I går kom min kæreste og jeg til at tale om stil versus alder. For hvornår er man som fyr for gammel til fx at gå med cap og sneaks? Og bliver man overhovedet for gammel til det? Eller handler det mere og ens type og måden man bærer det på…?

I virkeligheden tror jeg mest på sidstnævnte – til en vis grænse selvfølgelig. Stil handler rigtig meget om at owne sit outfit, gøre det til sit eget og samtidig ikke virke som om man prøver for meget.

Jeg ved ikke hvad min stil er. Skal den beskrives som klassiske, mor-agtigt, kedelig, drenget, laidback eller noget helt sjette…?

Ihvertfald ved jeg at min stil, som de fleste andres, har ændret sig med alderen. En del af mig vil altid elske at dresse op med kjole og stilletter til særlige anledninger. Men hvor jeg for 10 år siden iførte mig 15 cm stylter, bare ben (også i minusgrader) og lårkort – er jeg i dag mere konservativ (kedelig!?) i knælang, nylonstrømper og 5 cm høje støvletter.

Samtidig er jeg stadig en slave for moden (ifølge min kæreste) jeg nyder at følge med i trends og tendenser og gøre et outfit unikt, ved at tilsætte fine fund og i særdeleshed accessories. Jeg er både en succer for mærker, upcomming og vintage – alt sammen gerne i sin helt egen blanding. Og så skal det altså være praktisk, men ikke kedeligt. Jeg skal kunne cykle i det, bevæge mig i det og kunne holde det ud en hel dag på kontoret.

Jeg har i et tidligere indlæg talt lidt om mine favorit brands, så jeg vil i stedet slutte af med at hylde de ladies der inspirerer mig rent stilmæssigt.

Untitled

XXX M

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er nomineret - Liebster award