Har (god) stil en alder...?

Noget om nye bryster…

FullSizeRender 3D. 21.04.16 var dagen hvor jeg for første gang i mit 28-årige liv fik fikseret en kavalergang – altså på mig. På min krop. Et scenario jeg ellers havde opgivet for ca. 10 år siden. Gennem årene har jeg da, som så mange andre, leget lidt med tanken om at få hjælp fra plastic-lægerne. Senere lærte jeg at leve med, og endda med alderen, værdsætte mine beskedne forstykker.

I går stiftede jeg så altså beskendtskab med ren bryst-magi da Triumph og Katoni inviterede til bra-fitting og præsentation af deres nyeste undertøjskollektion Magic Boost. Linjen tæller 3 forskellige bh-typer og ditto trusser. Jeg blev udstyret med “Push up- modellen” og piger jeg lover jer, at Magic er det helt rigtige ord til denne BH. Mit brysparti opnåede på få sekunder en fylde og løft jeg ellers hidtil kun har kunnet drømme om. Hvis jeres Boobie-wishes skal nyde samme skæbne kan herligheden købes lige her til blot 399 DKK.

Ud over min fine nye magic-maker, lækkerier fra FFod og skønne cocktails på Slap AF lærte jeg også nogle yderst væsentlige BH-fif. Fx bruger 75% kvinder af alle danske kvinder den forkerte størrelse (undertegnede inklusiv), derudover skal man købe sin BH så den sidder rigtig godt til, da de fleste BH’er giver sig op til 5 cm efter brug og endelig er det af yderste væsentlighed, at stropperne justeres helt korrekt for at sikre den optimale pasform.

FullSizeRender FullSizeRender 4 FullSizeRender 2

Wise words!

Dagen i dag er blevet brugt med familien i solen, en tiltrængt mini slapper-ferie.

XXX M

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har (god) stil en alder...?