Noget om nye bryster...

Noget om sure børn…

FullSizeRenderGlædelig solskinsdag. Jeg ved ikke med jer, men mit humør stiger altså ca. 90% når vejret som nu viser sig fra sin bedste side. Min mindste bedste ven er dog af en lidt anden overbevisning. Den seneste uge har A af ukendte årsager forvandlet sig til en lille sur madamme, der græder mere end hun griner. Et helt ukendt fænomen hos os.

Taget sin unge alder i betragning har trunten allerede et forholdvist bredt ordforråd som hun flittigt benytter i form af befalinger – især til mor. Jeg nævner i flæng: Sut, sut, sut, Vil ha’!, Maddddd nuuu, VAND, mæææælk, op op vil op, neeeej nej nej. (……) Hun er ganske enkelt umulig at behage disse dage. Mon det er varmen? En tidlig trods-alder. I don’t know! Jeg har endda sat mig meget pædagogisk ned og fortalt hende hvor godt hun faktisk har det – ihvertfald sammenlignet med mange andre børn i denne verden. Til det kvitterede ungen med at råbe “Figenstaaang nu” i ind i hovedet på mig. Hvem sagde First World problems!?

Vuggestuen tror det er nye kindtænder på vej, jeg fornemmer det ikke kan tilskrives skylden alene. Forhåbentlig blot en fase..

Og apropos børn og sol. Har I set de fine solhatte vi har på Mama & Me shoppen?

XXX M

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om nye bryster...