Mama make-over – sådan giver du dit ansigt et løft med en brow-shaping.

Status fra uge 1 i ferieland…

IMG_8050Håber I nyder sommeren… Det gør vi ihvertfald! Vi har tilbragt den sidste uge i familie-sommerhuset i Blåvand og napper lige en uge mere. So far har vi været ekstremt heldige med vejret, nærmest heldigere end på vores ferie i Sydfrankrig først på sommeren.

Vi har fejret fødselsdage, drukket lidt for meget rosé og ditto is, solbadet, bygget sandslotte, gået ture og nydt livet til fulde. Dagene har været fyldt med besøg fra venner og familie, til A’s store fornøjelse. I dag går turen til Fanø, en ferieø hvor jeg har tilbragt mange barndoms-somre, men som min bedre halvdel endnu aldrig har besøgt.

Selvom både Nanna og jeg igen i denne uge fortsætter tour det Danske sommerland med vores familier er shoppen naturligvis åben, vi har hjælpere på sagen.

Sommerhilsner

XXX Marlene

 

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mama make-over – sådan giver du dit ansigt et løft med en brow-shaping.