Status fra uge 1 i ferieland...

Tid til mor, må man godt det?

Mamas…-  på fredag trækker jeg stikket en tre dages tid og siger farvel til både mand og barn. Sammen med en fellow-mama smutter vi en forlænget weekend til Kreta. Vi skal intet andet lave end at slikke sol, drikke vin, spise feta og andre græske lækkerier og vigtigst af alt bare tage hensyn til os selv. Jeg ved der er delte meninger om man må “forlade” sit lille barn helt alene tilbage (læs: i forkælelses-orgie hos mormor og morfar samt tiltrængt far/datter tid). Men jeg indrømmer blankt, at jeg hører til den kategori af mødre der har brug for den slags pusterum every now and then. Som flere af jer nok ved, er Albas far pilot. Det betyder, at jeg tit og ofte må agere alene mor – inkl. det meste af de to uger Alba netop har holdt sommerferie fra vuggeren. 99 % af tiden er min datter min absolut 1. prioritet, men en sjælden gang i mellem synes jeg, at der skal være plads til at huske sig selv. Jeg ved, at det gør mig til både en bedre mor, kæreste, veninde og kollega.

IMG_8410

Hvad er jeres holdning til den slags? Jeg lover jeg ikke bliver fornærmet, for i sidste ende findes der jo ingen korrekte måde at være mor på.

Jeg har ihvertfald tænkt mig at nyde det til fulde!

Holiday.-spam to come.

// Marlene

2 kommentarer

 • hgf

  hello!,I love your writing so much! share we keep in touch extra approximately your article
  on AOL? I require a specialist on this house to solve my problem.

  Maybe that’s you! Looking forward to peer you.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg fejrede den overståede kur med 4 dage på Kreta i selskab med to veninder, og ingen børn. Læs min tanke om dette i et tidligere indlæg her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status fra uge 1 i ferieland...