Tid til mor, må man godt det?

Status på juicekur og ferie-spam

Som I måske så på Insta har vi i sidste uge testet Restart juicekuren fra Pia Thau.

Kuren varer i 3 dage, man drikker 6 juice om dagen + te og og et lille energi-shot. Man spiser ikke og drikker hverken alkohol eller kaffe.

FullSizeRender 3

De af jer der kender mig ved, at jeg nærmest ikke kan eksistere uden kaffe (eller chokolade !) – første dag gik derfor med hovedpine, formodentlig grundet koffein og sukker abstinenser. Og jeg indrømmer, da klokken slog 14.30 var jeg nød til at snyde med en halv kop kaffe. Bad girl, I know. Ti gengæld følte jeg mig overraskende nok ikke synderligt sulten, det havde jeg ellers frygtet. Jeg dyrkede intet andet motion end korte gå og cykelture de dage kuren stod på, jeg havde ikke rigtigt energien og frygtede også jeg så ville blive for sulten.

Selvom jeg normalt har en ret sund appetit følte jeg på intet tidspunkt, at jeg var ved at dø af sult. Mit mål med kuren var ikke at tabe mig, blot at få “renset ud” og forsøge at komme min sukker og kaffe-afhængighed lidt til livs. Efter den sidste dag følte jeg mig både renere, sundere og lettere. En varm anbefaling herfra.

Jeg fejrede den overståede kur med 4 dage på Kreta i selskab med to veninder, og ingen børn. Læs min tanke om dette i et tidligere indlæg her.

Vi slappede af, virkelig slappede af. Solede, drak kold rosé og spiste tzatziki og moussaka til den store guldmedalje. Vi shoppede, snakkede og nød ren ego-tid. Vi vendte hjem med ny energi og fyldt med kærlighed til vores små savnede basser. Trods savn til min lille pige nød jeg det i fulde drag, og vil bestemt gøre det igen på et tidspunkt.

Stemnings-billeder herunder.

 

IMG_8572FullSizeRenderIMG_8522IMG_8492FullSizeRender 2

Enjoy!

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til mor, må man godt det?