Status på juicekur og ferie-spam

Livsstils-ændring…

Vi er blevet sat på prøve… – ihvertfald sådan vanemæssigt. Både Nanna og jeg er efter ankomsten af Dicte og Alba måske på nogen punkter røget lidt i “mor-fælden”. Vi drikker lidt for meget kaffe, spiser måske lidt for meget chokolade og dyrker for lidt motion. Både fordi vi har travlt og til tider dødtrætte (læs: når barnet vågner kl 05!).

FullSizeRender

Ingen af os nærer et ønske om at tabe os, snarere at leve sundere, blive strammet lidt op hist og her og i sidste ende få mere energi. Heldigvis er Mama’s nye sundheds-guru Mai, kommet os til undsætning. I husker hende måske fra et tidligere indlæg her.

Fra på Mandag skal vi følge et livsstils-program kreeret af Mai. Vi får hver vores program der passer til netop vores behov, ønsker og udfordringer. Jeg kan afsløre, at mit byder på både cardio og styrketræningspas samt en række inspirerende opskrifter – der tilmed er nemme at lave.

Stay tuned – opfølgning følger…

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på juicekur og ferie-spam