DYI - flower power jakke

Vi har prøvet noget nyt for aller første gang… – BOTOX…!

Meget ændrer sig når man bliver mor. Prioriteringer, vaner, livsstil og ikke mindst udseende. Vi har før omtalt Mama-issues såsom pigmentforandringer, hårtab, uren hud og usund livsstil. Men hvad med de der (bekymrings)rynker mange af os har tilegnet os i panden og ved øjnene efter barnets ankomst? Hvad stiller vi op med dem? Der findes et væld af dyre cremer der lover udglattende effekt og anti-wrikle wonders. Men lets face it, de har jo ikke rigtig den store effekt vel??

Så da vi fik tilbudt en behandling hos by Malling & Jensen tøvede vi ikke et sekund med at sige ja. Eller det vil sige, vi tøvede ikke med at takke ja til en uforpligtende og informationsgivende samtale. For helt ærligt, er de fleste af os så ikke lige dele bange for og fascinerede af hele den der Restylane/Botox verden?? Vi var i hvert fald.

Vores første møde på klinikken var med Karina, plastikkirurgisk sygeplejerske , der meget ulig hvad man måske havde fordomme om, hverken var dullet eller plastik- agtig at se på ? snarere tværtimod. Hun fortalte os om de forskellige behandlinger de tilbyder, og om hvordan et naturligt look fremfor alt er deres varemærke. Vigtigst af alt manede hun vores bekymring om plastic-fantastic looket i gulvet.

Andet møde på klinikken var med specialelæge i plastikkirurgi Thomas Bo, der i tæt på en time svarede på alle spørgsmål vi måtte have omkring behandling, effekt, bivirkninger, resultat etc. Desuden stillede han os en række medicinske spørgsmål for at sikre vores kroppe var i tip top form til en behandling. Han konstaterede også, at begge vores behov var udglatning af fine linje i panderegionen ? et problem man klarer med botox.

Tredje møde på klinikken i Aarhus var selve behandlingsdagen i sidste uge. Begge blev vi behandlede med små mængder botox for at udglatte bekymrings-rynker både mellem øjnene og i panden. Selve behandlingen tog ca. 10 min. pr. person og efterlod ingen synlige spor. Nålen der bruges er lille bitte, selve stikket (10-15 stk.) gør derfor ikke ondt, det er snarere svigen fra væsken der prikker lidt ? dog på ingen måde en uudholdelig smerte. Det endelige resultat ses først reelt efter 14 dage.

 

Men hey, se bare forskellen her allerede efter 8 dage på Marlene. Vildt ik? (se bort fra pigment skaderne, dem omtaler vi snarest i et lignende indlæg)

 

Før

 

fullsizerender-2fullsizerender

 

Efter

fullsizerender-3fullsizerenderfullsizerender-2

 

Læs mere om klinikken, teamet, behandlinger og priser på hjemmesiden lige her.

Vi laver desuden et opfølgende blog-post om behandlingen senere også?

 

Vores varmeste anbefalinger til By Malling & Jensen

 

// Nanna & Marlene

 

 

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DYI - flower power jakke