Sådan får du hvide tænder - mere permanent...

Kan man rulle sig til smuk hud…?

Ønsket om smuk hud er formentlig på de fleste kvinders ønskeliste. Vi har før skrevet om de typiske post-graviditets-gener mor-huden kan blive udsat for.

Jeg er en af dem, der er blevet ramt af pigmentforandringer. Heldigvis ikke i overdrevet grad, men nok til det generer mig dagligt. I kan derfor nok forstå min begejstring, da jeg fik muligheden for at teste en Derma Roller – den originale that is.

fullsizerender

Home Care Dermaroller er en skånsom og smertefri behandling til synlig forbedring af hudens udseende og struktur, primært i ansigtet – men kan også bruges på halsen og  brystet.

Selve redskabet er en lille rulle med 192 0,20 mm lange ultrafine mikronåle, hvilket er lige præcis nok til at penetrere overhuden , men for korte til at nå de overfladiske nerveenheder i læderhuden. Derfor er behandlingen fuldkommen smertefri og giver højest en kildrende fornemmelse.

Sådan fungerer det:

I starten bruger men rolleren 2-3 gange i ugen. Huden rulles blidt med de ultratynde nåle. Behandlingen fjerner dermed de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden, hvilket gør at hudens optagelse af næring i hudplejeprodukter øges op til 200 gange. Man deler ansigtet ind i zoner og ruller så 5 gange på langs og på tværs. Efterfølgende smøres huden med fordel ind i Lipopeptide serum, som medfølger hvis du køber “home-kittet” (kan bla. købes hos By Malling & Jensen til 1699 DKK). Herefter påføres en fed og nærende natcreme, og du lader huden arbejde færdig mens du sover. Husk desuden, at rengøre rolleren grundigt efter brug (cleanse spray er også med i førnævnte hjemmekit).

skaermbillede-2012-01-31-kl-1-00-15-101

Det lover Dermaroller, baseret på opnåede resultater:

Positive virkninger i huden vil opleves efter kun ganske få behandlinger. Der opnåes en mere glansfuld og transparent hud og grove porer, rynker og fine linier mindskes. Efter længere tidsbehandling (1 måned eller mere) vil man også kunne se forbedringer og lysning af pigmentpletter.

Jeg er i gang på tredje uge nu og kan bestemt se en effekt. Aldrig før jeg mærket min hud arbejde så effektivt. Når jeg er lidt længere i forløbet, lover jeg et indlæg med tydelige før og efter billeder. Så stay tuned!

God søndag! –  min bruges med Alba og hendes onkel i vores sommerhus på den Jyske Vestkyst. I 22 graders varme og sol i slut september. Tak for det Danmark!

// Marlene

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du hvide tænder - mere permanent...