Aarhus tip #2 - Væksthusene

Mød kvinden bag Luksusbaby

Vi har været så heldige at få lov at stille Ann-louise fra Luksusbaby, lidt spørgsmål om hendes liv som mor, selvstændig og direktør. Læs hele interviewet her.
Navn: Ann-Louise Christine Aasted
Alder: 29 år 
Bopæl: Aalborg
Børn: Noor og Naia tvillinger på 3 år
Uddannelse: Havde for meget krudt i måsen til nogensinde at få en, men hårdt arbejde kan vel også gøre det:-)
Job: Ejer og direktør hos Luksusbaby.dk 
 
Hvad lavede du inden du startede luksusbaby ?

Jeg var butikschef i en detailforrretning igennem 4 år. 

Hvorfor startede du luksusbaby ?
Min interesse har altid været på tøj, mode og ikke mindst selv at skabe noget en dag. 

Jeg har imens jeg gik på handelsskolen arbejdet i daværende Levi’s store i Aalborg samt nabobutik Rubber Duck. I den tid blev jeg rigtig bidt af branchen, men valgte alligevel ikke at uddanne mig som salgsassistent efter flere år i butikkerne. På en eller anden måde følte jeg alligevel ikke det ville give mig nok spænding at gøre det, da jeg i forvejen havde arbejdet med faget i et par år og inderst inde vidste jeg nok det ikke var en helt almindelig butik jeg skulle stå i. 

Jeg startede Luksusbaby.dk udelukkende pga. Interessen og uden økonomiske mål eller forventninger. Jeg var opsat på at skulle have det sideløbende med mit daværende job, men det skulle ændre sig, da vi hurtigt fik mere travlt end jeg nogensinde havde drømt om. Faktisk vendte jeg aldrig nogensinde tilbage til mit daværende job efter endt barsel. 

 
Hvad tror du, har været med til at gøre, at Luksusbaby er blevet den store succes det er ?

Der er udelukkende én ting som er den grundlæggende faktor! Det er HÅRDT arbejde! Vi har de sidste 2 år ofret alt for Luksusbaby.dk og brugt flere timer end nogen andre familier nogensinde ville kunne holde til. Vi har valgt venner, familie og tilfældige arrangementer fra, arbejdet weekend, aften og nat. Der er lige præcis to vigtige ting i vores liv den tætteste familie og Luksusbaby. Det koster at starte op og vil man have succes, så skal der knokles selvom det til tider kan se ud til at det hele er faldet ned fra himlen. Derudover har vi i dag dygtige piger med på holdet som også forstår ånden, missionen og ikke mindst kompromisløsheden i firmaet. Vi har kun ét mål og det er at alle kunder skal være glade!  

 
All in all, hvordan har de været at være selvstændig og mor samtidig ?
Det har selvfølgelig været hårdt, men vi er en stærk og kreativ familie, som kan se fordele i tiden om morgenen, om aftenen eller midt på dagen! På den måde hænger det hele i sidste ende sammen. Jeg vil dog indrømme at havde jeg vidst hvilket arbejde som ventede inden jeg startede havde jeg måske ventet et par år til tvillingerne var lidt større. Tror dog ikke det så kunne være blevet den babyshop det er i dag;-). 
 
Det hårdeste ved at være mor og selvstændig samtidig ?

Det er helt klar uforudsigeligheden. Jeg kan ikke bare gå hjem kl 15 eller 16 hvis der er travlt. Jeg må møde på arbejde hvis weekenden indeholder rigtig mange ordrer og lageret behøver hjælp

om søndagen. Og så har man bare aldrig 100% fri som selvstændig. 
 
Det bedste ? 

Det er helt klar friheden! Friheden til f.eks at kunne vælge at møde sent! Selv at kunne plukke de perfekte kollegaer og lave det perfekte team. Og ikke mindst bare lave noget som jeg virkelig brænder for.  

 
Hvordan fik du modet til at springe ud i livet som selvstændig ?

Jeg tror faktisk ikke vi havde så mange overvejelser. Inden jeg overhoved vidste hvordan man oprettede et produkt på webshoppen, redigerede et billede eller 100 andre ting havde jeg allerede købt de første mange varer til webshoppen. Tror bare jeg er typen som

nok skal finde ud af det og lære bedst ved at prøve mig frem. 

 
Hvad er dine bedste råd eller tips til andre der går med drømmen om at blive selvstændig ?

Man skal overveje hvor meget man vil ofre. Skal det være en hobby eller levevej? Vil du ofre 100 timer om ugen de første år? Vil du kunne nøjes med 1 uges ferie de første år? Og ikke mindst vil du så kunne holde til at gå senere hjem

end kl. 16? Måske kl. 22?. Går man med en drøm
Om at være selvstændig indenfor samme branchen som mig, så skal man i hvert fald ikke gøre det for at få mere tid med familien! I hvert fald ikke hvis det skal blive en succes. 
 
1 ting du gerne ville have vidst inden du blev selvstændig ?

Jeg skulle have gjort tingene lettere for mig selv ved f.eks. At tage et kursus i programmet bag webshoppen. Derudover måske rent praktiske ting omkring lagerstyring mm. Af webshop. 

1 ting du gerne ville have vidst inden du blev mor ?

Faktisk ikke rigtig noget. Jeg er lykkelig for at være nogens mor og det er præcis som forventet! Faktisk er det slet ikke så slemt med tvillinger som alle gjorde det til:-) 

3 ord om dig som mor?
Kærlig

Spontan

Skør
3 ord om dig som forretningskvinde?

Grundig

Målrettet

Arbejdsom 

Finish our sentences …
Den aller værste følelse, er ….?

Ikke at kunne færdiggøre ting som var planlagt eller vigtige. 

 
Jeg føler mig lykkelig når …?

Mine børn griner højlydt og gerne med deres far. 

 
Det vigtigste for mig er at mine børn…

Kæreste, familie og tætteste venner. Lige efter Luksusbaby som naturligt er en rigtig stor del af vores liv. 

Tak til Ann-Louise, for at have brugt tid på vores spørgsmål og delt lidt af sin historie om livet med børn og luksusbaby <3

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus tip #2 - Væksthusene