Mød kvinden bag Luksusbaby

Nem aftensmad til hele familien…

I kender det godt ik? Det er der med man igen ikke aner hvad man skal lave til aftensmad. Det skal være nemt, sundt og falde i alles smag. Men tiden er hverken til at udtænke kreative retter eller til at  handle specialiteter ved diverse supermarkeder. Heldigvis findes der en hjælpende hånd til travle børnefamilier – Retnemt.dk

Konceptet er sunde, økologiske måltidskasser leveret lige til døren, proppet med friske råvarer og inspirerende men nemme opskrifter.

Retnemt tilbyder forskellige typer af måltidskasser til aftensmad, alt efter behov og ønske – og ikke mindst familiens størrelse. Hos os testede vi fra 3 forskellige kategorier “Ret sund“, “Familieret” og “Ret eksotisk“. Eftersom min snart 2-årige spiser som en fuldvoksen mand valgte vi, at bestille til 3 voksne. Jeg må dog alligevel have overvurderet Albas madindtag, for alle 3 dage havde vi faktisk rester til overs – som jeg belejligt kunne indtage til frokost dagen efter.

img_9523

 

Vi lavede bl.a Tikka Masala og pizza med søde kartofler, især sidstnævnte faldt i den lille dames smag. Samtlige retter tog max 30 minutter at forberede og smagte skønt. Aldrig har det været så let at lave aftensmad – der vel at mærke ikke indbærer en tur til det nærmeste pizzaria. Jeg nød til fulde ikke at skulle have et overtræt vuggestue-barn med i klapvognen, midt i Føtex værste myldretid, mens jeg desperat  forsøger at kyle noget i vognen der både er sundt, mættende og nemt at lave.

img_9524

Det var ganske enkelt befriende bare at åbne køleskabet og vide, at samtlige ingredienser til en sund og nem aftensmad bare lå parat til at blive tilberedt.

Har man skole eller børnehave-børn er der også hjælp at hente til madpakkerne. Med en frokost-kasse får du smagfulde og sunde madpakker leveret lige til døren.

Læs meget mere om Retnemt lige her.

 

Varme anbefalinger fra både Alba & Jeg

// Marlene

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød kvinden bag Luksusbaby