De ultimative hudpleje behandlinger – der virker…

Fashion fra Aarhus…

Vi har lavet et lille fashion interview, med 2 smækre mamas fra Aarhus. De har delt deres tips til inspiration, shopping, hverdag og fest, lige her. Mød, Julie & Katrine.

SONY DSC

Julie Lienhøft Stjernholm

Alder: 27 nærmer mig de 28 men det jo ingen alder vel😁

Børn: Oskar på 2 år, gravid med termin til foråret 2017.

Bopæl: Århus, opvokset her i smilets by.

Job/uddannelse: Jeg læser til lærer i Århus og så arbejder jeg som danseinstruktør i HIfive fitness i Århus.

SONY DSC

Din stil med 3 ord: ? Den er MIN ? Den er SUvenlig ?

Har din stil ændret sig efter du er blevet mor?

Det har den bestemt. Der er meget jeg gør nøjagtig som før, da jeg jo stadig gerne vil være ung og fashion. Det jeg var aller mest bange for, var at ende med den obligatoriske mor-knold og søndagstøjet og slet ikke få brugt min elskede garderobe. Heldigvis har jeg holdt fast i min kærlighed til mode og går stadig meget op i det. Der er nogle få ting jeg tænker mere over end før, har faktisk for nylig skrevet om det på bloggen. For eksempel kan jeg ikke rigtig finde ud af gå med crop top og sådan noget mere. Jeg tænker en del over hvad jeg udstråler som mor. Er jeg for lårkort, nedringet, bar osv. cykelshortsene er blevet uundværlige, du vil nødig skulle vise trusser til gud og hver mand når du sidder og leger med dit guld i sandkassen.

Hvor finder du inspiration til din stil ? Det gør jeg på Instagram (via folks private profiler eller butikkernes profiler), webshops, butikkerne og veninder.

Hvilke butikker/webshops handler du mest i ?

Jeg benytter mig mest af de mere budgetvenlige brands og butikker. Generelt bestseller kæden, hm både butik og webshop, monki, weekday, envii, Zara både butik og webshop. Handler dog mest i webshops når det er til min søn. Der er Zara helt klart min favorit, der er så meget sødt børnetøj, og gode priser. Vi har desværre ikke en Zara i Århus så det er primært webshoppen. Når der er udsalg er COS og Other stories også blandt favoritterne.

Yndlingssæt til hverdag ?

Jeg ved ikke om jeg som sådan har et yndlingssæt, men sort er helt klart altid at foretrække og det kommer også meget i perioder hvilket et der er yndlings. Men pt er det et par bukser jeg fandt på marked på godsbanen fra Cos, så en af mine basic tees fra hm trend. Dertil ALTID et par hvide sneaks og læderjakke.

Yndlingssæt til fest ?

Når jeg ellers ikke er oppustet (efter graviditetsproblem) så er det en sort kjole, som jeg for 100 år siden har købte i Monki. Den er perfekt fordi den sidder godt, den er cool og stadig pæn. Jeg elsker lynlåsene og det lidt lange ærme. Den er så simpel, men den er uden tvivl min yndlingskjole.

Favorit accessories ?

Jeg elsker detaljerne i et outfit, neglelak, ringe, øreringe, taske, strømper osv. Hvis man kan kalde neglelak en accessories, så er det min favorit. Jeg elsker at man kan matche farven på lakken med andet i outfittet. For eksempel sølv strømper og sølv lak. Derudover er det perfekt, hvis man går meget i sort, at man kan pifte outfittet op med en lækker farve. Derudover går jeg aldrig uden ringe. Min forlovelsesring er der selvfølgelig altid, men ellers har jeg oftest enkle sølvringe sat sammen. Taske og strømper ligger også højt på min liste. Strømper kan bare være så fine, og tilføje lidt ekstra fint til outfittet.

SONY DSC

Sommer musthave ?

Det er svært at snakke sommer must haves, med den noget fraværende sommer. Jeg har slet ikke fået brugt alt mit fantastiske sommertøj. Dog har nederdel af forskellige afskygninger været ret populært hos mig. Det er så nemt og mega cool med er par sneaks. Jeg elsker at være piget, men det må bare aldrig blive for piget, jeg føler mig hurtigt for fin, så jeg har brudt det med en lidt rå tee og måske en hættetrøje og en læderjakke.        

                                                                                       

 

 

Navn: Katrine Centio
Alder: 27 år
Børn: Loui på 1 år (21. juni 2015)
Bopæl: Aarhus
Job/uddannelse: Pædagog

SONY DSC

Din stil med 3 ord ?
Sort, rå og detaljeorienteret…. 
Har din stil ændret sig efter du er blevet mor  ?
Moden ændrer sig, og derfor gør min stil også 🙂 Men synes ikke som sådan den har ændret sig. Kun i perioden, hvor jeg ammede, og det skulle være mere praktisk 🙂
Hvor finder du inspiration til din stil ?
Instagram især. Men også i modemagasiner, på gaden og blandt venner og veninde. For ikke at glemme modebloggere  😉

SONY DSC

Hvilke butikker/webshops handler du mest i ?
Zara, H&M, Weekday, Monki, Envii….
Yndlingssæt til hverdag ? 
Stramme jeans, fede sneaks, tee eller top og en cool kort jakke 🙂
Yndlingssæt til fest ?
Ofte ender jeg med at have “den lille sorte” på 🙂 Men øver mig i at være lidt mere åben for nye looks. Hvis det giver mening. 
Favorit accessories ?
Sølvringe og min lædertaske fra MySisters.dk
Sommer musthave ?
Mine solbriller fra RayBan, sandaler ala Birkenstock og kjoler/sæt m. shorts eller nederdel.

SONY DSC

Hvis du vil se endnu flere outfit billeder, følge med i Aarhus pigernes hverdag og lære dem bedre at kende, så følg Kathrine på Instagram her & Julie her.

Tak til de skønne mamas, for lån af tid, råd og billeder !

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De ultimative hudpleje behandlinger – der virker…