Sundere hår med Olaplex

Se billederne fra vores insta-mama event i weekenden…

Som mange af jer måske har set på både Instragam og Facebook hostede vi i weekenden et event i Aarhus sammen med Børne Bazar.

20 seje insta og blog-mamas deltog inkl. mand og børn.

Udover lækre goodiebags fyldt med lækkerier og en skøn morgenmad, bød dagen på fremvisning af nye kollektioner fra 12 danske baby/børne brands og webshops.

De deltagende brands/shops var:

Louifax: 

Hos Louifax kan du selv sætte dit præg på dine børns tøj. Du kan selv vælge print/stof og sam- mensætte og kombinere som du ønsker. Derved får du et helt unikt produkt, som du selv har de- signet og ingen andre har. Jeg syr til børn i alderen 0-8 år i lækkert farverigt Jersey stof.

Kig med på Louifax på Facebook.

Milk Copenhagen: 

MILK COPENHAGEN designer og producerer tøj til børn i alderen 2-14 år.
Stilen er enkel, har sit helt eget udtryk og taler til store og små med øje for den skæve detalje.
Vi kan lide, når børn er børn. Vores stil lægger op til, at børnene kan klæde sig på efter egne præmisser og sammensætte tøjet præcis, som de selv ønsker
– sødt, sjovt, sejt, hyggeligt eller bohemet – alt er tilladt!

Babynesten: 

Babynesten E-design er håndlavet design til baby-/børneværelset, produceret i Danmark.
Babynesten er vores hjertebarn, og der er mulighed for ?design-selv?

Vi er netop gået all-in på vores Eksklusive linje med designerstof i højeste kvalitet fra Art Gallery, Au Maison, Gütermann og Liberty.

Fru Munch: 

Fru Munch (frumunch.dk) Er en ?lille? webshop med børne- og dametøj i re- trostil.
Vi fører mærkerne 4FunkyFlavours i baby- børne- og dametøj. Derudover fø- rer vi Blutsgeschwister, Halsoverkop og IS:IS Womens Wear i dametøj. Som et sidespring har vi også produkter fra RICE.

Vores primære salg er via webshoppen, men ca en gang om måneden holder vi ?open showroom? eller ?Open by night? i vores showroom og lager i Brøn- derslev.

Vi er vilde med børnetøjet fra 4FunkyFlavours. Det er et kvalitets børnetøj mærke i glade farver som skiller sig ud fra mængden mht. både farver, print og design. Stort set alt tøjet fra 4FunkyFlavours er oeko-tex og 4FunkyFlavours arbejder på at opnå 100% oeko-tex inden for det næste år.

Det der gør 4FunkyFlavours endnu mere spændende for mig som forhandler er at der er en sammenhæng mellem børne og dametøjet. 4FunkyFlavours stof of print går igen i både børne og damekollektionen.
Tøjet skiller sig ud fra mængden og er du til kvalitet og retro, så er det 4Funky- Flavours du skal vælge.

Zoo-design: 

Stifteren af Zoo-design har arbejdet 30 år i daginstitution, det har inspire- ret til, at lave noget der “virker”, savlesmække der ikke bliver våde igennem stoffet.

Koncept:
// Et design til/for børn // Rigtig god kvalitet
// Funktionalitet

Kunderne omtaler hagesmækkene og savlesmæk- kene, som verdens bedste.
Savlesmækken er testvinder i Vores Børn bladet (feb/marts 2016).

Vild med wallstickers: 

Det siges, at gravide kvinder og nybagte forældre er de mest kreativt tænkende iværksættere, der findes. De oplever et, som ikke længere føles optimalt ? og så begynder en lille iværksætter at spire i dem.

Sådan starter Vild med Wallstickers? historie også.
Jeg ventede mit andet barn, og mit redebygger-instinkt var sat ind. Børneværelset skulle være fint til den lille nys ankomst. Over babysengen ville jeg hænge en wallsticker. Ikke en hvilken som helst en af slagsen – men en wallsticker med teksten fra en godnatsang, jeg også havde sunget for mit første barn, nemlig ?Twinkle twinkle little star?.

Jeg søgte med lys og lygte efter nogen, der havde sådan en wallsticker, eller som ville lave den til mig ? men uden held.

Så hvis nød kan lære nøgen kvinde at spinde, kan den så ikke også lære en gravid kvinde at lave sine egne wallstickers?

Jeg har ingen uddannelse inden for faget. Jeg er oprindeligt uddannet teknisk designer med speciale i at tegne ventilationsrør ? så wallstickers må siges at være en anden boldgade.
Mange aftener og nætter er gået foran computeren, mens både mand og børn sov. Mens evnerne blev bedre og bedre, blev idéerne flere og flere. Særligt mine drenge inspirerer mig og sætter mig på prøve, når de ønsker sig et nyt ?klistermærke? (som de kalder det) til værelset.

Nu laver jeg ikke længere kun wallstickers til mine egne drenge, men har startet Vild med Wallstickers. Her specialiserer jeg mig i at lave alt det, du mangler, så du ikke behøver at søge med lys og lygte, som jeg gjorde.
Med wallstickers fra Vild med Wallstickers kan du på en sjov, enkel og trendy måde ændre udtrykket i dit hjem, inde som ude, til et personligt og unikt udtryk.

Vild med Wallstickers er mit drømmejob. Jeg er kreativ, arbejder selvstændigt og udvikler mine kompetencer hele tiden. Jeg håber, I vil tage rigtig godt imod Vild med Wallstickers, og at I vil hjælpe mig med at fortsætte udviklingen ved at stille krav til kvaliteten og ved at give mig nye spændende opgaver, jeg kan løse. Jeg glæder mig til at trylle noget helt unikt frem til dig.
//
Cindie Hemmingsen
– Mor, bonusmor, kæreste, energibombe og små tosset samt indehaver af Vild med Wallstickers.

Charmakids: 

Vi er især kendt for vores babynests. En babynest er god at bruge til dit nyfødte barn, den giver den tryghed barnet kender fra sin mors mave.Når dit barn føler tryghed er det roligere og sover bedre, og med snore træk kan babynesten justeres i størrelsen så den passer til dit barn.

Charma Kids babynest har rigtig meget allergi testet fiberfyld i siderne som gør at den holder formen,  hvilket også betyder at når babynesten er åbnet helt op, vil siderne stadig stå pænt op, den vil stadig giver tryghed og mindske risikoen for træk.

Madrassen har vi valgt at ligge ned i babynesten, lagnet på madrassen kan nemt lynes af og vaskes, så man ikke skal vaske hele babynesten hver gang.
Madrassen er Oeko-tex 100 certificeret skum som er til babyer, for at de ligger godt.

Babynesten kan maskine vaskes på 40 grader og kan tørres i tumbler tåler høj varme.

Fremstillet i 100% bomuld
Oeko-Tex 100 certificeret
Fyldet er allergi testet fiberfyld.

Økoyngel: 

Økoyngel.dk har et spændende sortiment af bl.a. økologisk ba- bytøj og økologisk børnetøj.
Vi bestræber os på at tilbyde en bred variation af bæredygtige håndplukkede mærker, der brænder for at producere kvalitetstøj på en ansvarlig måde, så du trygt kan handle med god samvit- tighed. Vi glæder os til at være med til at gøre nethandel endnu mere bæredygtigt.

M-kids: 

Idéen bag m-kids er at designe, producere og sæl- ge børnemøbler med sikkerhed, multifunktionali- tet og kvalitet i fokus.
Vores slogan HELT SIKKERT I BØRNEHØJDE ligger til grund for alle vores produkter, og derfor er alle vores produkter test og godkendt efter nyeste europæiske sikkerhedsstandarder.

Det første produkt vi designede var høj- ståstolen EVOLVETM, som kombinerer den klassiske kendte babyhøjstol med en ståfunktion, så børn nu kan hjælpe med de daglige gøremål på en sikker og ergonomisk korrekt måde i voksenhøjde.

Made4mini: 

Hos made4mini kan du købe kvalitetsbevidst og bæredygtigt tøj til dit barn. Vi sælger økologisk børnetøj, økologisk babytøj og tilbehør til både drenge og pi- ger i alderen 0-12 år. Som forældre er den bedste gave vi kan give vores børn, et sundt liv. Vi har et bredt sortiment, uanset om du er på udkig efter babytøj, så har vi lækre, funktionelle body?s fra bl.a. Heb, Müsli og Iglo+Indi eller bør- netøj, så har vi smart, fantasifuldt tøj fra bl.a. Mini Rodini og Ramasjang. Vi bruger meget tid bag skærmen, for at give vores kunder den bedste oplevel- se, men det skal altid være muligt at prøve og se vores tøj, derfor står vi altid klar til at vise vores produkter frem i vores showroom efter aftale.

Smartparent:

Smart Parent holder til i Aarhus

Tidy Tot Hagesmæk og Bakke

Tidy Tot er et helt nyt produkt, der allerede har vundet mange priser! Hagesmæk og bakke i ét, der eliminerer kløften mellem baby og bord, så der er spise og kreativ tid uden svineri på gulvet og tøjet. Den grønne bakke hjælper til hånd-øje koordina- tion og identifikation af maden. Den kan benyttes på både højstolbordet og spisebordet.

Close

Close er et meget populært, miljøven- ligt og innovativt engelsk brand, der har vundet mange priser. Det er designet og fremstillet med høje krav til sikkerhed og ydeevne. Hagesmække, svømmetøj, stofbleer, pottetræningsbukser, genan- vendelige ammeindlæg, bambus vaske- klude mm. er af høj kvalitet, meget hold- bare, bløde og åndbare, i friske farver og print. Bæreselerne/slyngerne er lette, nemme at bruge og transportere.

Hosmormor: 

Hosmormor.dk startede op i 2007, webshoppen ejes af Janne Astrup.
Jeg er som navnet antyder mormor, og også farmor.

Vi hører hjemme i Horsens. Hosmormor.dk?s mål er at yde den bedste service til dig som forbruger. Derfor sender vi fra dag til dag, og har fri fragt når du handler for mere end 200,-
Du kan altid aftale at besøge os, og hvis du vil holde en veninde aften, stiller vi hjemmet til rådighed, og laver et modeshow med glade børn, så du og dit barn kan se de forskellige styles live.

Vi er lagerførende i bla. Diesel, THE NEW, Dolly luksus tyl skørter, Marc ?O Polo, Ticket to Heaven, GobabyGo, Hum- mel, Frankie & Liberty, Legowear.

Samt forskellige ting til leg, og sik- kerhed. Derudover har vi Babymoov på hylderne, pusletasker, puder som afhjælper fladt hoved ved spædbørn mm.

 

lookbook-mamabazar20162lookbook-mamabazar20164lookbook-mamabazar20163Se alle billederne herunder. Samt endnu flere billeder under #mamabazar2016 på Instagram
lookbook-mamabazar20165lookbook-mamabazar20167lookbook-mamabazar20169
Vi håber snart igen at kunne afholde lignende events rundt i landet, samt lære endnu flere af vores skønne læsere at kende.
// Nanna & Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere hår med Olaplex