Se billederne fra vores insta-mama event i weekenden...

Strøm på telefonen hele dagen… How to?

Alle os der bruger vores smart phone til (næsten) alt, kender det der med at telefonen løber tør form strøm midt på dagen eller på de mest uhensigtsmæssige tidspunkter. Typisk mens man er ved at slå en adresse op, poste et billede på Instagram eller passivisere barnet med youtube og Postmand Per på vej på indkøb.

Men ladies fear not, der er kommet en løsning. Power banks! En power bank er egentlig et ekstra, genopladeligt batteri. Med sin USB-udgang passer den til nærmest al elektronik. Den virker til alle smartphones, så længe de oplades via USB –  inklusiv selvfølgelig iPhone, Samsung, Huawei, Nokia etc.

img_0326

 

www.powerbanken.dk kan man shoppe et stort udvalg af forskellige transportable batterier, fåes i et væld af modeller, farver og prisklasser.

Hos Mama & Me har vi i en uge nu testet modellen Power Stone fra Grey Lime. En kraftfuld power bank med op til 4 opladninger. Power Stone har både 1 ampere og 2 ampere udgang, hvilket giver dig mulighed for både at oplade din smartphone,  tablet og andet elektronisk udstyr, der kan tilsluttes USB indgang.

 

Og ved I hvad? Vi elsker den. Begge er vi typisk på farten fra kl. 8 om morgen til sent på eftermiddagen og bruger flittigt vores telefon gennem hele dagen. Med en power bank i tasken skal vi ikke længere panikke når vores Iphone viser 10% tilbage og vi på ingen måde er i nærheden af en stikkontakt. Derudover er designet super lækkert og minimalistisk i sin stil, og så er den ikke tung og klodset og fylder ikke ret meget i tasken.

Men det er ikke kun os der skal have glæde af dette vidunder. Power Banken udlodder i samarbejde med os en model magen til den vi har testet, til en af vores heldige følgere. Hop ind på vores instagram konto @mamaandmedk og se hvordan du deltager.

 

img_0331

Pøj pøj!

// Nanna & Marlene

 

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se billederne fra vores insta-mama event i weekenden...