Danske mødre er virkelig seje!

Mor og karrierekvinde.

Vi har været så heldige, at få lov at lave et lille interview med seje mama Christina Faaborg. Christina er selvstændig og mor til 2. Og hvordan er det lige, det med at være mor og have en karriere kørende samtidig ? Læs Christina’s svar her:

christina1

Hvad betyder din karriere for dig ?

Min karriere betyder tilfredsstillelse fordi jeg har min egen virksomhed og alt hvad jeg laver, gør jeg i princippet for mig selv og ikke for andre. Det betyder også, at jeg selv kan styre, hvor meget og hvor lidt, jeg arbejder. Hvis jeg på et tidspunkt bygger et større brand op, betyder det også, at jeg kan give det videre til mine børn, hvis de vil – i hvert fald kan jeg give en masse erfaringer videre til dem.

Betyder den det samme som den gjorde inden du blev mor?

Førhen kom mit arbejde måske mere i første række. Nu er det klart børnene og familien der har første prioritet. Men bortset fra det, så har det altid været en væsentlig faktor, at jeg kan lide det jeg laver, da det giver bedre humør.

All in all, hvordan er det at være mor samtidig med at karrieren kører?

Det kan da klart være hårdt nogle gange. For mor-livet (og i det hele taget familielivet) er meget 9-16, hvor jeg førhen kunne finde på at arbejde både aften og weekend. Nu er der andre end mig selv, der er afhængige af min tid. Heldigvis er det noget andet, når jeg er selvstændig, så har jeg en anden fleksibilitet.

Hvad er de hårdeste ved at få de 2 ting (mor og karriere) til at gå op i en højere enhed?

Det er det førnævnte 9-16. Især da mit arbejde ofte kræver at man lige finder sin kreative inspiration og den opstår ikke altid mellem 9-16.

Hvordan får du/i det til at fungere ?

Både min kæreste og jeg er selvstændige og vi sidder på kontor sammen. Det giver os en uvurderlig fleksibilitet. Samtidig så tager vi gerne børnene med på arbejde, hvis muligheden er der. Jeg tror slet ikke man skal være så bange for at inddrage børnene og man kan sagtens indrette begge dele efter hinanden. Men derudover, så er bedsteforældre gode at have og man er nødt til at bede om hjælp nogle gange.

Hvis du kunne spole tiden tilbage til inden du blev gravid, hvilket råd ville du så give dig selv?

Jeg synes selv, jeg har været ret god til at balancere de to ting og jeg er bestemt ikke typen, der kunne sidde derhjemme i et helt år på barsel. Men et godt råd ville være at huske hver ting har sin tid – inden man får børn, skal man huske at nyde sin frihed og nattesøvnen.

Hvis du skulle vælge imellem børn eller karriere?

Børnene og familien til enhver tid.

Finish our sentences…

Der var ingen der havde fortalt mig… (om det at være mor)

Hvor hurtigt det faktisk er muligt at kommunikere med dine børn og hvor meget de forstår.

Det bedste ved at være mor er… at selv det dårligste humør, kan kureres når børnene smiler.

Det hårdeste ved at være mor er… For lidt søvn og 9-16 rutiner

Hvis mine børn kunne bede mig om en ting, ville det være at jeg… Aldrig mere sagde “vi skal skynde os” og at jeg altid havde min fulde opmærksomhed på dem (bortset fra når de laver unoder).

Hvis i vil se mere til Christina og hendes skønne familie, kan i følge hende på Instagram @christinafaaborg. 

christina-f-2

5 kommentarer

 • whoa1h this blog is great i love reading your posts. Keep up the great work! You know, a lot of people are looking around for this information, you can aid them greatly.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • whoa1h this blog is great i love reading your posts. Keep up the great work! You know, a lot of people are looking around for this information, you can aid them greatly.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Good post! I read your blog often and you always post excellent content. I posted this article on Facebook and my followers like it. Thanks for writing this!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You always do the right thing. God Bless you.
  Thank you

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • examples of cover letter for accounting position

  http://brainfish.us

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danske mødre er virkelig seje!