Blog anbefalinger...

Torsdags tip – Her finder du skønne ferieboliger i Italien

På denne råkolde torsdag er vi klar med et lille rejsetip til lunere himmelstrøg.

cascina-vista-alto-piccola-jpgsmall

Fryser du også? Vi gør!  Måske dagdrømmer du pt om en ferie sydpå for eksempel til smukke Italien. Det er i hvertfald noget der står højt på vores ønskeseddel i år. Som børnefamilie, er man tit nød til at planlægge i god tid. Faktisk ikke rigtig god tid, hvis ferien ikke skal ende som et kæmpe stress-element. Spontane storbyture røg ligesom ud med fostervandet til fordel for barnets ankomst.

Nogle af jer er måske allerede nu ved at planlægge næste års sommerferie. For familier som kan lide kør-selv ferier er Italien en ret så oplagt destination. Klimaet er mildt og pålideligt, maden er skøn og kulturen yderst charmerende. Især Gardasøen er et populært turistmål, da den med vand, forlystelser og shopping egner sig rigtig godt til småbørns-familier. Heldigvis findes der denne side, der let og nemt viser dig de bedste ferielejligheder og ferieboliger i det italienske. På siden findes ferielejligheder og ferieboliger for enhver smag og for ethvert budget. Flere af dem er yderst børnevenlige med højstole, tremmesenge, aflukket have og nogle af dem endda med privat legeplads.

Sidens søgefunktion gør det nemt og overskueligt at målrette sin søgning efter antal personer, ønsket ankomst og foretrukne område. Jo før du booker, jo bedre en pris får du.

God rejselyst eller bare ønske-tækning  på en kold december-dag.

// Nanna & Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog anbefalinger...