Aarhus tip #3 - Jul i Tivoli

Mangler du de sidste julegaver til børnene? Her finder du fint legetøj.

Er du en af dem der stadig her få dage før jul ikke er helt færdig med alle gaverne? Så læs med her.

tidtilleg2

De fleste børn ønsker sig legetøj til jul. Og hvem vil ikke gerne glæde de små pus? Mange af os foretrækker dog, at holde det værste plastik skrammel ude af stuen. Hos theduck.dk finder du kvalitets legetøj til overkommelige priser.

Udvalget tæller bla. det fineste legekøkken, træklaver og bord/stole sæt. Alt sammen i et design både børn og forældre kan sætte pris på. De af os der har børn under 4 år ved jo godt, at det meste af legetøjet meget sjældent holder sig inde på værelset. Det bliver dekoreret rundt i hele stuen flere gange om dagen, derfor sætter mange af os pris på et mere minimalitisk look og knap så meget farve-helved.

Theduck.dk forhandler legetøj fra førende anerkendt mærker som Lego, Småfolk, Philips, Danefæ og mange andre og med rigtig hurigt levering endda. Udover legetøj forhandles også sengerande, soveposer, sengetøj og diverse andet praktisk tilbehør til babyer og små børn.

Se hele udvalget og køb legetøj her.

Psst, lige nu får du 5% på ikke nedsatte varer ved tilmeldning af deres nyhedsbrev.

Vores varmeste anbefalinger.

// Nanna & Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus tip #3 - Jul i Tivoli