Mangler du de sidste julegaver til børnene? Her finder du fint legetøj.

Kender du dealhunter.dk ?

Først og fremmest godt nytår til alle vores kære læsere. Vi håber I har haft en skøn jul og et festligt nytår. Traditionen tro startes Januar ud med udsalg og fordelagtige deals en masse. På Mama & Me shoppen har vi fulgt trop og lige nu sat største delen af alle vores produkter ned med -20%.

Hvis du er på jagt efter andet end lækkerier til mor og barn, så kan vi varmt anbefale Dealhunter.dk. Konceptet er relativt enkelt. Dagens deal eller dagens tilbud kan være alt fra en rejse, ophold, møbler, tøj, smykker og meget meget mere. For at et tilbud kommer på Dealhunter.dk, skal der være mindst 50% at spare for forbrugeren, på den måde ved man som køber, at man bliver tilbudt markedets bedste deals.

deals9

De forskellige tilbud bliver aktiveret, når et givent antal personer køber det, altså en form for mængderabat.

Hvis man finder et tilbud relevant kan man med fordel fortælle sine venner om tilbuddet via sociale medier som fx  Facebook og Instagram og på den måde være med til, at sørge for at tilbuddet bliver aktiveret. Man betaler naturligvis kun for tilbuddet, hvis det aktiveres.

Lyder det fristende? Så klik her og se dagens tilbud.

// Nanna & Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangler du de sidste julegaver til børnene? Her finder du fint legetøj.