Nu som alene-mor...

Drømmer du om større læber?

Vi starter ugen ud med et beauty tip…

Ladies, kan I huske det indlæg vi lavede om Botox behandling? Og om hvordan den typer behandlinger ofte forbindes med noget overdrevet og unaturligt? Noget vores resultater heldigvis fuldstændig modbeviste.

Mange kvinder får i dag lavet behandlinger med Botox eller fillers for at lave små forbedringer eller skjule aldersbetingede tegn. Det er bare langt fra alle der taler om det, da det stadig for mange er forbundet med at vist tabu. Selvom det egentlig er ret ubegrundet.

filler1

I København findes Clinique Noir. De har specialiseret sig i netop den type behandlinger, herunder også læbeforstørrelser med fillers. Injektionsbehandling med fillers anvendes blandt andet for at tilføre volumen og udglatte rynker . De mest almindelige behandlingsområder er ansigt, herunder læber og hals. Resultatet giver et fyldigere, glattere og mere ungdommeligt udseende. Fillers er en af de mest populære æstetiske behandlinger. De giver et hurtigt synligt resultat samtidig med at behandlingen indebærer lav risiko og meget begrænset rekonvalescens.

Drømmer du også om den der helt perfekte kyssemund med fyldige læber? Så kontakt Clinique Noir i dag, du vil være i trygge og kyndige hænder fra start til slut.

Læs mere om læbeforstørrelse og fillers lige her.

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som alene-mor...