Drømmer du om større læber?

Single med børn…

Læste I vores seneste udgave af Mama Business med emnet alene-mor? Hvor 3 seje mødre fortalte om hver deres livshistorie. Eller læste I måske Marlenes meget ærlig indlæg på bloggen om at sige farvel til familielivet, blive single og alene-mor?

Men hvordan er det lige man håndterer at være single forælder og finder ro i det der med være singler med børn? For dating børn, eller dating baby og hverdag må da nærmest være umuligt at få til at spille sammen…

Det har Love & Kids formentlig løsningen på. Derfor vil vi gerne her på bloggen gøre opmærksom på deres koncept.

Love and Kids

Love & Kids er en nem, ligetil men seriøs dating site. De henvender sig til single forældre der søger kærligheden på ny, men som måske hverken har tiden, lysten eller livsstilen til at gå ud hver weekend i et forsøg på at møde nye mennesker.

Hos Love & Kids ved du, at du møder ligesindede med samme ønsker og forhåbninger for fremtiden som dig selv.

I dag fortæller statistikkerne, at op mod 50% af alle ægteskaber ender i skilsmisse. Mange familier splittes inden barnet fylder 2 år, og flere og flere børn må således vokse op som ?skilsmisse børn? i nye, anderledes familiemønstre.

Modsat tidligere generationer, bør vi gøre os selv en tjeneste og gentænke ideologien om en ?kernefamilie?. Vi har travlt i dag, vi sætter pris på familielivet men i høj grad også selvstændighed og egen lykke. Det tærer på familieidyllen. Mange single forældre sidder måske tilbage med dårlig samvittighed og skyldfølelse over, at byde deres børn en splittet familie. En situation der formentlig er ønske scenariet for langt de færreste. Det ændrer dog ikke lykke og familier kan skabes på mange forskellige måder.

Er det lykken at vokse op med en mor og far der er sammen, hvis alt barnet nogensinde ser og lærer er skænderier og en forsvunden kærlighed?

Kan mor eller fars nye kæreste/kone/mand ikke i lige så høj grad være et forbillede og kærlig forældre, som barnets biologiske?

I sidste ende er det eneste rigtige for både barn og forældre kærlighed, tryghed og en oprigtig lykkefølelse. En omstændighed du måske kan have svært ved at se dig selv i, hvis du står som nybagt single mor eller single far.

Vid at der er andre derude, der ikke kun står i samme situation som dig, men som har forståelse for det og ønsker det samme for fremtiden som dig selv.

Love & Kids gør det muligt for dig, at møde den eneste ene, der ikke kun er interesseret i dig, men i hele pakken ? hvad end den måtte indebære. Her slipper du for at spilde tid og følelser på mennesker, der i sidste ende slet ikke søger det samme som dig. Selvom dating naturligvis skal være sjovt og hyggeligt, er det mere ligetil hvis man fra en start har det samme udgangspunkt.

I hvert fald ønsker vi her hos Mama & Me og sætte fokus på at skabe den lykkelige familie snarere end den ?rigtige? familie. Børn mærker med det samme hvis mor eller far mistrives, en følelse der kan have langt værre konsekvenser end en mor og far der ikke bor under samme tag.

 

Love and Kids

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer du om større læber?