Single med børn...

De bedste tilbud på børnetøj samlet ét sted

Den her går ud til alle jer mødre,

Vi har et super godt fredags-fif klar til jer. Hvor ofte har I ikke jordet byen rundt med barnevognen eller søgt manisk på nettet efter de bedste tilbud på ting til de kære små? Om det så gælder børnetøj eller babytøj, ønsker vi vel alle at finde de lækreste varer på udsalg, i junglen af tilbud… Right?

Minigo.dk er et nyt unikt koncept hvor man har samlet over 10.000 tilbud på børnetøj og babytøj, fra mere end 20 forskellige danske webshops. Kort sagt, gør minigo.dk det ufatteligt nemt at finde børnetøj og babytøj på tilbud. Man kan sortere i de mange tusind produkter på: mærke, kategori og størrelse.

Hvor smart er det ikke lige? Du kan finde de skarpeste priser på mærker som Molo, Wheat, Småfolk og mange mange andre. Det fungerer sådan, at siden viser dig det bedste tilbud på det brand eller produkt du søger. Når du har fundet et relevant tilbud, sender Minigo dig så videre til den givne webshop. Med andre ord, en slags Price Runner for børnetøj.

Udover at samle alle de bedste tilbud, så tilbyder sitet også yderst relevante ting såsom størrelsesguide og gode råd til når du for eksempel skal købe overtøj eller regntøj til dit barn.

Og så har de altså også fundet på noget andet smart… De laver såkaldte “mærke-fokus” på deres blog, så man som forbruger kan blive klogere på alle de forskellige mærker, der findes derude. På bloggen kan du desuden også finde andre spændende kategorier som guides, gave idéer og tips til ferie med børn.

Vi synes altså, at de har fat i en rigtig god idé her – og super godt go to place for alle os travle småbørns forældre. Hvem elsker ikke at spare både tid og penge? Hånden op!

Måske man allerede nu burde tage forskud på foråret og sommeren, og så småt begynde at starte søgningen efter badetøj, solhatte, sandaler og hvad der ellers hører til den perfekte børne eller baby garderobe.

I øvrigt har Minigo.dk også sørget for at lave sitet mobilvenligt, så man nemt og bekvemt kan shoppe efter  børnetøj fra sin smartphone.

14854348841421876365

børnetøj – mobil optimeret – minigo.dk

Søg efter børnetøj udsalg, tilbud, læs blog, bliv inspireret og køb børnetøj. Alt sammen ét samlet sted.

De varmest anbefalinger her fra.

Håber I får en skøn og afslappende weekend med jeres små. Vores står på forberedelse af den nye udgave af Mama Business.

 

// Nanna & Marlene

 

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Single med børn...