Er du på udkig efter butikslokaler?

Her finder du fint legetøjsmad til dine børn

God formiddag Mamas,

Vi er på den anden side af vinterferien, der for Marlenes vedkommende har stået på en lille (barnefri) get-away til London og for Nanna har stået på flytning.

Endnu engang er vi klar med et lille tip til jer.

BRIO_Range_31360_Kitchen_Combo

Elsker jeres børn også lege mad? Både Alba og Dicte bruger flere timer hver dag i deres respektive legekøkkener hvor der kokkereres alt fra risengrød, pasta, kaffe og is. Tit og ofte i en skøn kombi.

Faktisk peger forskere på, at små børn lærer en helt masse af at bruge legemad og på den måde styrke deres fantasi og selvstændighed. Samtidig skaber det også en naturlig interesse for rigtig madlavning og en lyst til at hjælpe til, når aftensmaden skal forberedes. Børn helt ned til 2-3 års alderen kan sagtens hjælpe til i køkkenet, styr bare uden om de aller skarpeste køkkenredskaber. Man mener endda, at børn der fra en tidlig alder hjælper til med familiens madlavning bliver en hel del mindre kræsne som voksne.

Hos Babytoys.dk kan du finde et kæmpe stort udvalg af forskellige slags legetøjsmad – i yderst vellignende udgaver. Shop alt fra ispinde til frugt og kakaomælk. Alt sammen til priser langt de fleste kan være med på. Se hele det store udvalg af sjov legemad lige her.

Psst, de har endda en lege kaffemaskine. Hvor fint ville det ikke lige være at få serveret kaffe af sin guldklump hver morgen? – omend den måske ikke indholder helt det koffein vi trænger til.

Onsdags hilsner

// Nanna & Marlene

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du på udkig efter butikslokaler?