At være mor i udlandet

Shine bright like a diamond – den ultimative beauty behandling…

Vi har har igen været i gang med at teste beauty behandlinger. Denne gang hos Remove It i Aarhus. Stedet ejes af søde Jesper, der udover at lave diamant-slibning og carbon-peeling også tilbyder fjerning at tatoveringer med laser.

 

Begge fik vi en såkaldt carbon-peeling med diamant slibning.

Carbon peeling er en laserbehandling, som ved hjælp af en medicinsk kulstofblanding renser huden i dybden. Da behandlingen trænger dybt ned i huden, er det meget vigtigt, at huden er helt ren inden påbegyndelsen. Derfor udfører man altid en diamantslibning inden selve carbon peelingen. Diamantslibningen eksfolierer og klargør nemlig huden, så man som kunde opnår det bedst mulige resultat.

Kulstofblandingen er et 100% naturprodukt og består af nogle meget små carbonpartikler, som kan trænge ind i selv de sværest tilgængelige steder. Behandlingen starter med afrensning af huden, hvorefter carboncremen påføres. Cremen, som blandt andet består mudder fra vulkansten, trænger dybt ned i huden og absorberer snavs og fedt helt inde i porerne. Allerede efter første behandling vil huden føles mere glat og se mere frisk og ensartet ud.

Laserstrålen aktiverer carboncremen, og derfor forsvinder kulstofblandingen løbende under behandlingen. Behandlingen vil forbedre hudens struktur og sundhed og vil desuden fjerne hudens oliererede lag, formindske porerne, forbedre akne og urenheder, blødgøre huden og udjævne fine rynker.

Behandlingen indeholder:

? Afrensning af huden

? Diamantslibning

? Påførelse af carboncreme

? Laserbehandling

? Ansigtsmaske

? Afsluttende ansigtscreme

 Alt i alt tager det ca. 1 time.
FullSizeRenderIMG_2045
Det er umiddelbart en af de mere unikke behandlinger vi nogensinde har prøvet. Laserstrålen kan virke en smule skræmmende, men vi lover at det altså ikke gør ondt. Du behøver heller ikke at være bange for, at se hverken rød eller hævet ud efter behandlingen.
Dagen efter vågnede vi begge op med en hud det både føltes ren og jævn og havde en særlig glød over sig.
Det er en ideel måde at forberede huden til forårets og sommeren solrige vejr.
Varme anbfealinger herfra.
Kontakt Remove It lige her og book en tid eller hør mere om behandlingen.
// Nanna & Marlene

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være mor i udlandet