Shine bright like a diamond - den ultimative beauty behandling...

En hyldest til veninder…

“Venner er den familie man selv vælger” siger en talemåde. På mange måder er det rørende sandt. Faktisk er jeg typen der ikke ville ane hvad jeg skulle gøre uden mine veninder. Forstå mig ret, jeg har heldigvis en god og kærlig familie. Men en lille familie, som desværre ikke bor tæt på mig.

17218584_10212454163090517_3170658831962198145_o

Rigtige veninder er dem man kan lave alt og intet med. Det er den slags mennesker som du kan rejse med, le med, græde med, skeje ud med eller bare lave absolut ingen ting med. Med alderen bliver de fleste af os nok mere bevidste om hvad der er vi søger i veninder – nøjagtig som hvad det er vi søger i en kæreste. For med alderen bliver vores byrder også langt mere alvorlige. Men gode veninder kan løfte den byrde og afhjælpe den. I livet må vi sande, i hvertfald langt de fleste af os, at vi bliver ramt af hårde og svære perioder. Hvad end det skyldes sygdom, ødelagte forhold,  savn, jobkrise eller dødsfald, så får vi alle brug for nogen til at agere vores støtte. Og netop det er det smukke ved et venskab. Veninder er ikke blot dem der siger ja tak til sjov og ballade lørdag aften og kaffe-aftaler på den helt rigtige café, veninder er lige såvel dem som er ved din side på sofaen weekend efter weekend og holder din hånd, når det hele pludselig ikke er så sjovt længere.

Jeg er velsignet med veninder tæt på mig, langt fra mig og sågar i helt andre lande. Veninder der yder omsorg på hver deres måde. Veninder der trods flere 1000 km afstand gider bruge time efter time i telefonen med trøstende ord og gode råd. Veninder der sender en lille goodie-box fyldt med alle mine yndlings ting inden et svært møde. Veninder der sender bøger og de helt rigtige citater, når tingene ser lidt sorte ud. Veninder der kommer forbi med aftensmad og tilbyder at passe mit barn, blot så jeg kan ånde lidt. Veninder der tager tid væk fra deres egen familie for at holde sleep-over hos mig eller tage på tiltrængt weekend get-away. Og vigtigst af alt, veninder der lytter også selvom man har gentaget sig selv gang på gang. Tit er det nemlig bare det vi mennesker har brug for, nogen der vil lytte.

For venskaber, nye som gamle.

Tirsdags-tanker <3

// Marlene

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shine bright like a diamond - den ultimative beauty behandling...