En hyldest til veninder...

Scrub huden forårsklar

Hej Ladies,

Er I også gået på Påske-ferie? I hvertfald krydser vi fingre for skønt forårs-vejr. Hvilket jo er den perfekte anledning til at gøre huden klar til de (forhåbentligt) lunere dage. Om vinteren er vores hud pakket ind i mange lag tøj og kan  nemt tendere til at blive grålig og tør. Derfor kan den have brug for lidt ektra hjælp til at blive klar til at flashe bare ben og arme. Örtte bodyscrub er den ideelle hjælp til at fjerne dødehudceller og giv huden glans og glød tilbage. Nyscrubet hud er desuden også mere modtagelig over for solens stråler.

images

Vi har brugt den 2 ganeg i ugen i en måned nu og kan allerede se mærkbare resultater. Huden føles blødere og ser mere jævn ud. Brug den i badet gerne samme med en fugtig hamphandske for det bedste resultat. Husk desuden at smøre huden ind i en fed creme eller olie efterfølgende.

Örtte Body Scrub (Scrub me tender) kan købes lige her.

Forårs-hilsner

Nanna & Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyldest til veninder...