Sådan er man en god mor...

Elsker jeres børn også at lege med mad?

Herhjemme er det største hit lige pt, at lave alle former for mad i Ikea køkkenet. For tiden for jeg dagligt serveret is og kaffe i alle afskygninger, kun fantasien sætter grænser. I går agerede dukkens potte eksempelvis lilla is. Nu skal det jo nødig lyde som om, at det stakkels barn mangler legetøj og derfor må anvende en potte som rekvisit for is. Efterhånden har jeg købt en hel del gear til det der køkken, men indrømmet måske har det været af en jævn kedelig karakter. I hvert fald har det max. fanget Albas opmærksomhed en lille times tid ad gangen. Derfor kan I nok forstå min begejstring, da vi i weekenden fik det fineste lille kage-sæt ind ad døren fra Mini Foodies.

Alba har lige siden rendt sirligt rundt med kagefadet og yderst servicemindet delt ud af de mange fine kager til alle, der har været på besøg.

Udover ovenstående er shoppen fyldt til randen med det mest kreative legemad i de skønneste designs. Tjek det ud, det pynter desuden en hel del mere i hjemmet end de mange plastik helveder der findes derude.

 

FullSizeRender 3

 

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan er man en god mor...