Når systemet svigter

Beauty favoritter

Kære Kvinder,

Noget af det vi vist alle sammen går ret meget op i, er at se godt ud. Right?

Derfor har jeg har, på opfordring, samlet en håndfuld af mine absolutte beauty favoritter.

Lad os starte med det vi ikke kan klare selv ? eller hvad der i hvert fald række udover over mine evner til hjemmespa.

IMG_3796

Get done:

Pigment pletter:

I husker måske det indlæg hvor jeg fortalte om de pigmentfejl jeg var så heldig at få mig efter min graviditet med Alba.

Da de første solstråler ramte dette forår, ramte de brune pletter atter min pande og overlæbe. Heldigvis kom skønne Simone fra Højholt Hudpleje mig igen til hurtig undsætning. Med 3 intensive behandlinger der både indeholdte frugtsyre peeling og diamantslibning kom vi godt og grundig de værste pigmenter til livs. Samtidig lovede jeg hende, at bruge faktor 30 i ansigtet hele sommerhalvåret. Og ved I hvad? Det virkede. Jeg kom igennem både Sydfrankrig, Italien, Spanien og sommerhus uden at ligne en med overskæg.

Bryn:

Noget andet jeg heller ikke kan klare selv hjemme foran spejlet er mine bryn, i hvert fald ikke sådan den helt store omgang. Derfor besøger jeg brynguruen Kenny Anker ca. 4 gange om året til en shaping af mine bryn. Psst, han åbner også snart i Aarhus?

 

 

Do on your own:

Hår:

Jeg har et langt, tykt, nærmest heste-agtigt hår. Det kræver derfor rigelige mængder fugt og pleje. Gennem årene har jeg testet rigtig mange både shampoer, balsamer og hårkure af. For ikke så længe siden introducerede Amaze Press mig for Dennis Knudsens hårpleje-serie. Og jeg må erkende, at jeg har fundet en ny favorit. Serien ?Hair Repair? passer perfekt til min hårtype og efterlader en skøn og ren duft i håret. Det virker gennemfugtet uden at blive fladt eller slasket. Win win. 1-2 gange i ugen bruger jeg hårkuren fra serien og lader den sidde i og trænge ind i mindst 30 minutter.

 

Hud:

Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg faktisk ret god til at få plejet og renset min hud. Hver morgen og aften bruger jeg Rensegel og Ansigtsmist fra E-cooking, så jeg sikrer mig en grundig afrensning. Èn gang i ugen supplerer jeg med en peeling ved hjælpe af de super smarte ?facial tips? fra Miqura. Efter rens bruger jeg A-vitamin serum, der især egner sig til solskadet hud. Jeg slutter af med dag ? eller natcremen fra E-cooking, der har en skøn ren duft.

 

Shaving/voksning:

Jeg er typen, der foretrækker voks over skraberen anytime. Efter mange års trofast besøg ved min voksdame, har jeg efterhånden kun uskyldige fine hår på benene. Inden en voksbehandling er det en kæmpe fordel, at scrube huden for døde hudceller. Her bruger jeg min yndlings scrub fra Ortte, der efterlader huden blød og jævn.

Efter en voksbehandling kan man desværre godt blive ramt af indgroede hår. For at forebygge infektion bruger jeg produkter fra Australian Bodycare, deres spot stick med tea tree oil er helt genial til formålet.

Hvis jeg endelige føler mig nødsaget til at svinge skraberen, bruger jeg altid Aloe Shave fra Aloevare Portal Danmark. Den beskytter huden mod irretation efter barbering.

 

Jeg håber I kunne bruge mine tips. Der er links til samtlige produkter.

 

// Marlene

2 kommentarer

 • Line

  Hvornår udkommer der et nyt mamabusiness? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mama

   Forhåbentligt snart :). Vi er pt på udkig efter ekstra hænder, da vi har rigtig travlt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når systemet svigter