Beauty favoritter

Overvejer I at få en Au Pair?

Kære Mama’s,

Som mor tror jeg de fleste af os kan nikke genkendende til at mangle både tid og ekstra hænder i hverdagen.. Am I right?

Måske så I også TV 2 udsendelsen “sandheden om vores au pair”? Jeg gjorde, og blev faktisk lige dele overrasket og inspireret på samme tid. De fleste af familierne man fulgte, havde stor succes med løsningen og et kærligt og tæt bånd til deres au pair pige. På mange måder en fordelagtig situation for både familien og den pågældende hushjælp. Rent praktisk kan man argumentere for, at hvis en familie har behov for hjælp til både børnepasning, rengøring og madlavning, at det så er langt nemmere at benytte sig af én person fremfor 3 forskellige. Dette synes jeg især er en vigtig pointe, når det kommer til børn, særligt mindre børn. Vores kære små trives bare bedst med at have faste rammer og de samme trygge mennesker omkring sig, i stedet for et væld af forskellige barnepiger. Netop dét får man i en au pair, som i høj grad  bliver en del af familien i det alle bor under samme tag.

frontpageperson

Derfor er det så vigtigt at vælge korrekt og finde det rigtige “match” i sin au pair. Det kan Aufini hjælpe med. Aufini er en dansk online “jobtjeneste” hvor au pairs og familier fra hele verden kan finde hinanden. Det er en form for “gør-det-selv” løsning,  hvor man går uden om de traditionelle bureauer. Det har eksisteret siden 2001 og har mere end 3000 aktive familier som medlemmer.

Personligt har jeg flere gange tænkt for mig selv, at hvis flere børn en dag skulle melde sin ankomst og begge forældre gør karriere, så kunne jeg sagtens forestille mig, at en au pair kunne være den helt rigtige løsning.

Et lille mandags tip fra mig til jer!

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty favoritter