Gør kroppen og helbredet efterårsklar med Aloe Vera

Smartbake – vejen til overskud

Kære Mamas,

Jer der kender mig ved nok godt, at jeg ikke er den helt store speltmor. Ej er jeg typen der har et avanceret frugtdyr eller en kreativ bolle-kagemand med til fødselsdag i vuggestuen. Netop derfor er jeg blevet enormt glad for Smartbake. Konceptet er simpelt, men smart.

IMG_4174

Du får ganske enkelt leveret kvalitetsdej baseret på de bedste råvarer bragt direkte til din hoveddør, og du bestemmer selv hvor ofte. Lidt som du måske kender det fra forskellige typer af måltidskasser.

Det gør det lige meget nemmere at lave friskbagt morgenbrød, madpakkebrød, rugbrød og meget mere – og samtidig virke super overskudsagtig.

Hos Smartbake samarbejdes der  med nogle af de bedste bagere i Danmark.  Det hele handler om glæden ved råvarer, velsmagende brød og gode bageoplevelser ? nemt, smart og uden alt det rod, der normalt følger med hjemmebagning og samtidig slipper du for indkøb.

Som I måske har set, figurerer Alba og jeg lidt rundt på Facebook og Instagram og leger bagekone-typerne. Det gør vi fordi, vi har været så heldige, at få lov til at være med i Smartbakes fine fine reklamefilm. Se bl.a. en af de søde videoer her.

Hjernerne bag konceptet er en håndfuld ildsjæle fra Aarhus-området, der er pekfektionister til fingerspidserne og som konstant arbejder for at optimere hele produktlinjen. Hvis I var til Food-festival i Aarhus sidste weekend kan det være I så dem? Smartbake var nemlig repræsenteret med en hyggelig stand.

Ellers kommer I i hvert fald til at se mere til det her på bloggen og Instagram, da vi løbende vil dele billeder, bagetips og meget andet med jer.

I mellemtiden kan I her læse om de forskellige typer af kasser Smartbake tilbyder.

Bag nemt til børnefødselsdag med Smartbake

Torsdags-tip fra mig til jer <3

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør kroppen og helbredet efterårsklar med Aloe Vera