Smartbake - vejen til overskud

Nu som mor til et børnehave barn

Alba er startet i børnehave! Jeg er godt med på, at det formentlig kun er mig der synes det er helt vildt. Men jeg mener BØRNEHAVE. Hun bliver snart 3 år og er for alvor bare slet ikke en baby mere.

Faktisk tror jeg, at det her har været værst for mig. Da jeg skulle sige farvel til pædagogerne i Albas vuggestue, var jeg ved at fælde en tåre. Who am I kidding? Faktisk gik jeg direkte hjem og stortudede. Jeg mener, de her mennesker har passet på min lille pige hver dag siden hun var 9 måneder og har lært hende en stor del af alt, hvad hun kan.

Heldigvis har jeg valgt en børnehave lige ved siden af. Så kan vi altid lige svinge forbi og sige hej, hvis behovet opstår.

Alba børnehave

Men altså i går startede Alba så i børnehave. Det gik godt. Overraskende godt. Efter en time sagde hun, at jeg bare kunne gå hjem. Faktisk befalede hun mig det. Det gjorde jeg så. Efter 3 kvarter vendte jeg tilbage, og barnet ville ganske enkelt ikke med hjem. Efter næsten en time fik jeg hende endelig overtalt til at tage med retur og faktisk nåede vi nærmest kun at få hendes overtøj af før hun gik kold i sin seng –  til en 2 timers middagslur. Noget jeg ikke har oplevet siden hun var halvandet. Og i nat sov hun så 12-timer straight, må sige at jeg so far er ret meget fan at det der børnehaveliv.

 

I dag er jeg så atter blevet sendt hjem af Miss A, så jeg skynder mig at taste dette indlæg inden jeg skal over og hente min lille, store pige hjem efter endnu en dag i BØRNEHAVE!

 

// Marlene

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smartbake - vejen til overskud