Nu som mor til et børnehave barn

Så let kan du bage til børnefødselsdag

Alba bliver 3 år i morgen. Det betyder familie-fødselsdag hele dagen og fejring for børnehaven på torsdag. Som I nok kan forstår stresser jeg pænt meget over det, det har jeg faktisk nærmest gjort i en uge. Jeg mener, det er virkelig meget bagværk der skal gang i. Heldigvis kom Smartbake mig til undsætning? – i formiddags fik jeg nemlig leveret en himmelsendt Basiskasis med tilkøb af ekstra, yderst børnevenlig, basis bolledej. Det er nemlig det smarte ved Smartbake, man kan altid vælge flere ting til.

Alba 3 år

Pludselig forsvandt mine udsigter til at skulle stå i køkkenet hele dagen dækket af mel og pandesved, det er jo faktisk derfor jeg har tid til at blogge lige nu. I min oven står nemlig pt. 3 bageplader fyldt med velduftende boller. Det tog mig sammenlagt et kvarters tid at få klasket sammen på bagepapiret. Men det behøver vi jo ikke at sige til nogen ;)?

Jeg har endda styr på alverdens lyserøde pynt og flag og har fået vasket og strøget den lille dames yndlingskjole, der pænt hænger og venter på hende.

Så er der bare lige det, at A har bestilt pandekager til morgenmad i morgen på hendes store dag. Klassisk mor-fejl at sige ?du bestemmer heeelt selv hvad du ville have lille skat?. Anyways, pandekager it is. Må på jagt efter en shake & bake løsning.

Nemme bage-tips fra mig til jer <3

 

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som mor til et børnehave barn