Integration i børnehøjde

Hverdags-luksus

Så er det blevet tid til atter, at dele lidt tips og tanker med jer.

Smartbake, dej til døren

Smartbake, dej til døren

Herhjemme har vi fået lidt af en livsnyder vane, nemlig frisk bagt brød og bagværk flere gange i ugen. Besværligt tænker du så måske? Eller en dyr vane? Men det behøver det faktisk slet ikke at være. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg ikke er den helt store ørn i et køkken, alle har vi jo vores spidskompetencer. Derfor tyer vi til Smartbake. Med hjælp fra dem får man ganske enkelt leveret frisk dej leveret lige til døren. Dejen kan holde sig op til 72 timer i køleskabet, men kan også sagtens fryses.

I sidste uge modtog vi deres basiskasse, hvilket faldt i særligt god jord hos Alba. Vi mæskede os således i både lunt rugbrød, grovboller, pizza bagt af basisdejen og chokoladekage. Sidstnævnte var ugens temadej, en surprise-dej der følger med i basiskassen. Næsten hver dag duftede vores hjem af hjemmebag, til stor beundring for ugens gæster, der synligt undrede sig over hvor alt mit overskud og nyfundne bageevner pludselig kom fra.

Smartbake har desuden været så betænksomme, at de også har lavet en glutenfri kasse særligt henvendt til allergikere og folk , der forsøger at udelukke gluten fra deres daglige kostindtag. Jeg kan afsløre at alt smager himmelsk og tilmed er uden konserveringsmidler og kunstige farvestoffer.

Nysgerrig?

Så læs mere om Smartbake lige her.

 

Tirsdags-tip fra mig til jer!

 

// Marlene

 

 

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Integration i børnehøjde