Julegaven 2017

Så nemt kan du bage julekager

Mamas, som den garvede husmor (ironi kan forekomme) jeg nu engang er, så er jeg klar med endnu et bagetip til jer.

Julekager, nemt med Smartbake

For stort set os alle, måske endda særligt os med børn, er December en utrolig travl tid. Naturligvis er julen hyggelig, men gaveræset og alverdens forberedelser kan tage pusten fra de fleste.

Heldigvis har Smartbake igen gjort det hele lidt lettere for os. De har nemlig sendt en såkaldt julekasse på gaden. I den finder du alt hvad du skal bruge for at udstråle overskud, og lade duften af nybagt hjemmebag sprede sig i hjemmet. Den indeholder nemlig dej til intet mindre end 5 slags forskellige kager, herunder naturligvis klassikere som brunkager og vaniljekranse. Det hele bliver leveret lige til din dør for blot 247 Dkr.

Gluten allergiker? Fortvil ej. Smartbake har naturligvis været så betænksomme, er de også har lavet en 100% glutenfri julekasse.

Måske husker I også, at A og jeg var at finde på nogle ret julede bage-billeder allerede tilbage i Oktober? Resultat af de optagelser, kan I her se i den fineste lille film.

I hvert fald fik vi i går bagt julekager til den helt store guldmedalje, til stor fornøjelse for Alba – der dog spiste mere af dejen en af de færdige kager.

Glædelig jul & god bagelyst

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaven 2017