Beautiful Budapest

Året der gik og et farvel til Aarhus…

Kære Mama’s

Jeg håber I er kommet godt igennem julen, og at I har fejret den med alle dem I holder af.

året der gik, 9 mest likede billeder

Her på årets næst sidste dag, er det for mange tid til at se tilbage på året der gik. Som flere af jer nok ved, så har 2017 ikke ligefrem været det nemmeste år for Alba og jeg. Som I måske husker fra dette indlæg, så har vi i mere end et år kæmpet en lang og sej kamp mod systemet. Et system der hverken har tilgodeset Albas behov for en fast ordning for samvær med sin far, eller mit behov for et rimeligt bidrags tilskud. De pålægger os stadig, at vi skal indordne os efter Albas fars vagtplan, hvilket i praksis betyder, at vi aldrig kan planlægge mere end to uger frem. De vurderer også fortsat, at trods farens job som pilot, så har han kun midler til at betale den absolutte minimum sats af børnebidrag. En næsten umulig situation fos os, der udover enorme mængder tid og tårer, også har haft efterhånden ret så store advokat udgifter.

Men kliché som det måske lyder, så har det også på mange måder gjort os stærkere. Vi har et helt særligt bånd, Alba og jeg, ét jeg aldrig vil være for uden. Jeg har lært, at jeg kan klare så godt som alt alene, og at man ikke behøver at være to for at være en god mor, dygtig til sit job eller en støttende veninde.

Det være sagt, så er jeg også nået til en erkendelse af, at Alba og jeg mest af alt har brug for at være tæt på dem, der betyder mest, nemlig vores familie og de mennesker, der står os aller nærmest. Derfor siger jeg efter 10 år i Smilets By farvel, og måske på gensyn, og flytter tilbage til mine fødeby Esbjerg.

Vi er i fuld gang med at finde en ny dejlig børnehave til Alba og et nyt dansehold, så hverdagen på alle måder kan føles mest muligt som den plejer.

Det er den rigtigt beslutning for os lige nu, og vi glæder os.

Intet er som bekendt så skidt, at det ikke er godt for noget. Jeg har lært at sætte utrolig meget pris på selv de mindste ting i livet, jeg priser mig lykkelig for alle de gode mennesker jeg har omkring mig – mennesker der har lært mig, at jeg altid bliver samlet op, når tingene ser aller mørkest ud. Og hey, så har 2017 også budt på en hel masse skønne rejser og oplevelser, som jeg hver og en er meget taknemmelig for.

Jeg er sikker på, at 2018 bliver vores år. Vi starter det desuden ud med en drømmerejse til Marrakech – billeder følger naturligvis på bloggen.

2017 slutter jeg en smule utraditionelt af. I morgen bliver nemlig ikke brugt i festtøj og med et glas champagne i hånden. I stedet serverer jeg for byens hjemløse på Kirkens Korshærs Varmestue – et arrangement I kan læse mere om lige her.

 

Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår!

 

// Marlene

 

 

4 kommentarer

 • Anna

  At du i sådan en svær situation kan finde omsorg for andre, er bare så stærkt! Du virker som en kvinde med et stort hjerte. Alba er heldig at have dig som sit forbillede. Held og lykke til jer!

  De bedste hilsner fra Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det lyder som en stor og svær beslutning Marlene – men mest af alt også som den rigtige for dig og Alba
  Rigtig meget held og lykke med fremtiden i Esbjerg…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful Budapest