Marrakech med børn...

Et budgetvenligt tip om naturlig hudpleje

Kære Mamas,

Endnu engang er vi klar med et lille tip til jer. Denne gang om naturlig hudpleje til yderst budgetvenlige priser. Måske kender du det allerede, ellers så læs med her. Danske Ziaja er et hudpleje brand til hele familien.

Ziaja

Ziaja blev udviklet i 1989 af to apotekere. Firmaet blev oprettet med et ønske om at lave hudplejeprodukter med de simpleste formler, så produkterne bliver så naturlige som muligt, baseret på farmaceutisk erfaring og inspireret af det barske kystklima bl.a. i Norden. På grund af den høje kvalitet, de yderst rimelige priser, de originale dufte, de enkle og elegante pakker og den klare og ærlige information,har Ziaja produkter gennem de seneste år opnået enorm popularitet.

I dag er Ziaja et mærke, der omfatter en bred vifte af moderne produkter.  Ziajas produkt portefølje indeholder faktisk intet mindre end 1.000 produkter.

Her hos Mama & Me har vi været så heldige, at få lov til at teste produkter til både mor og barn. Alba bader nu hverdag i de sjove og velduftende shampoer fra Kids serien, der både farver vandet og giver masser af bobler til stor glæde for den lille dame.

Jeg har testet Goat Milk serien, en række hudplejeprodukter baseret på naturlige ingredienser med både fugtgivende og udglattende effekt. Perfekt til en, til tider, træt og udtørret mod-hud.

Og ved I hvad det bedste af det hele er? Alle produkter i serien har en max pris på bare 38 Dkr. Det må vist kaldes yderst budgetvenligt.

Må I få en dejlig søndag!

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marrakech med børn...