Et budgetvenligt tip om naturlig hudpleje

Overvejer du at låne penge?

Kære Mamas,

Så er vi klar med et praktisk tip til jer. Dette indlæg er måske en smule atypisk, alligevel fandt vi det ret relevant, da vi blev spurgt om vi ikke ville skrive om emnet lån. For hvor mange af os har ikke, i hvert fald på et eller andet tidspunkt i vores liv, haft behov for eller bare lyst til at låne penge? Når man studerer, bliver forældre, skal flytte i hus etc. kan det for mange være svært at få økonomien til at hænge sammen. Trods faste indkomster og et forsøg på at mininere udgifter, så er det særligt i de danske storbyer dyrt at leve. Huslejen er typisk høj, huspriserne endnu højere og selv parkering og kaffe latté er dyrere end i provinsen.

895715770

Nogle fristes derfor til at tage et hurtigt lån, uden at sætte sig ordentligt ind i vilkårene. Et såkaldt Kviklån kan på sin vis være okay, man skal bare nærlæse “det med småt” for at undgå urimelige afdragsordninger og skyhøje renter. Heldigvis findes der en hjælpende hånd, når du skal navigere rundt i tilbudene med forskellige lånetyper. Hos Lån.dk finder du en samlet oversigt over lån på internettet. Du kan let og ligetil finde information omkring de forskellige lånetyper, der er mulige for dig. Idéen med sitet er, at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, når du har besluttet dig for at låne penge via nettet. Derfor finder du også en oversigt over de steder, hvor det er billigst, bedst og sikrest at låne.

Dette skal ikke læses som en opfordring til at gå ud og straks optage et lån, men snarere som en ekstra sikkerhed og informationskilde inden du begiver dig ud på lånemarkedet.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Lån.dk

Fredags-fif fra os til jer!

Må I få en rigtig dejlig weekend.

// Mama & Me

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et budgetvenligt tip om naturlig hudpleje