Overvejer du at låne penge?

I’m back…

Som mange af jer sikkert allerede har bemærket, så har der været ret så stille både på www.mamaandme.dk og på Instagram de sidste par uge. Det er der, desværre, en grund til…

Vi er simpelthen blevet udsat for et ret så omfattende hacker-angreb. Ja, det er lyder ret cyber agtigt I know. Men ikke desto mindre er det tilfældet. Efter hjælp fra flere it-eksperter har siden og særligt webshoppen desværre ikke været til at redde.

Det har tvunget os til at gentænke hele vores set-up og idé-grundlag. Der er ingen tvivl om, at bloggen hele tiden har været vores sande hjertebarn. Det er her vi bedst kan give lidt mere af os selv, og dele ud af diverse tips & tricks.

Derfor er det samtidig med stor glæde, at jeg nu kan meddele, at vi er tilbage hvor det hele startede – nemlig hos Bloggers Delight. Bloggen mangler fortsat lidt små-justeringer, men jeg glæder mig til atter at dele fortællinger med jer.

Samtidig gøres det hele lidt mere enkelt og sammensat for jer. Derfor kan I fremover følge med i alle nyheder og opdateringer fra bloggen på min private Instagram profil @marlene_hviid og altså ikke længere fra @mamaandmedk

Jeg håber I tager godt imod de forbederende forandringer!

XX Marleneimg_1529

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overvejer du at låne penge?