Torsdags-tip: Mini Me tendensen + rabatkode

Små forårs-fødder

God mandag-middag,

Jeg ved ikke med jer, men der hvor jeg opholdte mig i går var vejret intet mindre end strålende. Foråret brød endelig igennem og vi nød hele 17 grader og høj sol i haven, vi fandt endda grillen frem. Alba kom i sommertøjet, men ret hurtigt måtte vi konstatere, at sandalerne fra sidste år altså desværre var blevet for små. Når man, som jeg, har et barn i voksealderen er det altså ret så ofte, at hele garderoben på det nærmeste skal skiftes ud.

Som de fleste mødre nok er bekendt med, så kan sandaler til børn  godt være både en bekostelig og udfordrende affære.

Og så har jeg det jo altså lidt sådan, at nok skal sandalerne sidde godt på den lille fod, men de skal altså også være pæne.

Jeg har søgt lidt rundt på nettet efter inspiration til fine pige sandaler, faktisk fandt jeg en hel del gode bude hos Kids World. (som i øvrigt tilbyder fri fragt i hele Danmark)

kids-world-sandaled

De to-farvede i øverste venstre hjørne er fra En fant og koster 549 kr.

De grå i øverste højre hjørne er fra Move by Melton til 599 kr.

De nederste grå er fra Angulus til 749 kr.

Og de prikkede er fra Pom Pom og koster 549 kr.

Selvom de ligger i en dyre ende, så er Angulus bestemt en af mine favoritter når det kommer til børnesko. Alba ejer både støvler, sko og ballerinaer fra det mærke. Kvaliteten er høj, komforten god og designet er altså bare top lækkert, på den der typiske skandinaviske måde.

Nu er jeg jo så også den stolte ejer af en yderst bestemt mini-diva på 3 år. Hver aften planlægger vi nøje næste dags outfit – et outfit der aller helst skal bestå af kjole eller nederdel, strømpebukser og så meget som muligt lyserødt. Jeg forestiller mig derfor, at Angulus sandalen lettest går hjem hvis det bliver i denne fine rosa farve.

kd413

Hvornår begyndte jeres døtre mon at gå (så meget) op i hvad de ifører sig? Alba har faktisk været sådan siden før hun fyldte tre – hvor mon hun har det fra !? Heldigvis går hun (endnu) ikke op i mærker eller pris, faktisk er hun yderst taknemmlig og glad hvor gang hun får noget nyt – også selvom det bare er en hårsløjfe til sølle 10 kr. Hvilket minder mig om noget andet, nemlig hår. For alt i verden ønsker Alba sig langt, mørkt, glat hår som mor. Sagen er bare, at hun i stedet er udstyret med søde, til tider ustyrlige, lyse krøller. Meget upædagogisk har jeg bildt hende ind, at hun får hår som mig, hvis bare hun husker at spise sine grøntsager. Trofast tygger hun sig hver aften gennem gulerødder, agurk og peberfrugt alt i mens hun med store håbende øjne kigger på mig og spørger “Får jeg så langt mørkt hår nu mor?”

En del af mig har altså lidt dårlig samvittighed… – men hey, det er jo for hendes eget bedste.

Tanker og shoppe-tips fra mig til jer!

// Marlene

(Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kids World)

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags-tip: Mini Me tendensen + rabatkode