Tirsdags-tip: Gæsteblogger

Radio crush

Glædelig solskins-dag,

I morges da  jeg kørte Alba i børnehave og efterfølgende på kontoret slog det mig, at vi egentlig altid hører radio så snart vi sidder i bilen. Vi synger med (eller Alba prøver i hvert fald) til den helt store guld medalje, naturligvis med oprullede vinduer. På kontoret hører mine office roomies “Millionær-klubben” og “Mads & Monopolet”, så egentlig hører jeg radio ret så mange timer hver dag.

dab-retro-radio-beige

Jeg har derfor bestemt mig for, at jeg også vil have en derhjemme. Og så var det, at jeg faldt over denne her super cool retro DAB radio. Tror den vil passe perfekt ind i vores stue. Den og mange andre kan shoppes hos AV Experten.

(Dette indlæg er lavet i samarbejde med AV Experten)

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags-tip: Gæsteblogger