For min datters skyld...

Kender du WEABLOG?

img_1649Til mine co-bloggere er jeg klar med et lille torsdags-tip til jer. Måske kender I allerede WEABLOG, elles så læs med her.

Kort fortalt, så er WEABLOG en portal, hvor bloggere kan skrive sig op, hvis de gerne vil tilbydes spændende opgaver for danske og udenlandske virksomheder. Weablog.com er placeret i Aalborg, og er et datterselskab til det danske digitale marketing bureau, River Online. Lige nu er mere end 1300 danske og udenlandske bloggere tilknyttet.

Og med god grund, det er nemlig en ideel måde for os bloggere at komme i kontakt med relevante virksomheder. Glemt alt om at blive tilbudt et produkt som tak for både et blogindlæg, Instagram post, Facebook opslag og hvad ved jeg. Når man indgår samarbejder via WEABLOG, får man altid kontant afregning lige ind på kontoen.

Opgavebeskrivelserne er klare, ofte med stor frihed til at give teksten et personligt præg og med rimelig deadlines. Er man i tvivl om noget, kan man altid stille spørgsmål både til selve virksomheden og til folkene bag WEABLOG.

Og vigtigst af alt… – man behøver kun sige ja til at skrive indlæg, som man finder relevant for sine læsere.

En nem, bekvem og givende arbejdsgang og bestemt et samarbejde jeg kan anbefale til mine blogger-kollegaer.

// Marlene

 

 

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For min datters skyld...