Tirsdags-tip: Billige cykler

Italiensk restaurant i hjertet af Århus

Ladies,

Der er lidt nye opdateringer på rejse-fronten. Om nøjagtig to uger tager jeg min bedste veninde under armen og drager mod det italienske, nærmere bestemt Milano. En tur helt uden børn og kærester, hvor alt vi skal lave er at sippe Aperols i vores gårdhave, fylde os med lækre italienske madretter og shoppe modebyen tynd – og når ja sove til vi vågner. Behøver jeg sige, hvor sindsygt meget jeg glæder mig? Billeder og mini guide følger naturligvis.

Og nu vi er ved Italien, så er vi i fuld gang med at planlægge årets sommerferie. Selvom Sydfrankrig stort set hver sommer har været min foretrukne destination, så kigger vi også her mod Italien. Amalfi kysten, Capri eller Sicilien er på tegnebrættet. Så tips til alle stederne modtages med kyshånd… Vi har semi høje krav; Det skal være naturskønt, børnevenligt, have god shopping, lækre restauranter og smukke strande.

img_3303Billedet er fra sidste års tur til Italiens hovedstad Rom.

 

I mellemtiden gå turen i weekenden “hjem til Århus”.  Udover møder og hygge med veninderne, så har jeg lovet Alba, at vi aflægger visit på en ikonisk italiensk restaurant- nemlig Italia Aarhus. Stedet har i flere år været mit favorit brunch sted. Efter Alba er blevet ældre, har Italia også fået en særlig plads i hendes hjerte. Deres buffet er ideel til alle aldre, og børn mødes med åbne arme på restauranten. De leverer også mad ud af huset, så man kan få en autentisk smag af Italien hjemme i stuen. Et glimrende alternativ til traditionel, usund, takeaway. Omvendt, hvis du en tømmermændsramt søndag er på udkig efter lidt lækkert mad at sunde dig på, så vil jeg vove den påstand, at du på Italia får den bedste pizza i Århus.

 

Italiensk-inspiration

// Marlene

 

(Dette indlæg er lavet i samarbejde med restaurant Italia, Århus)

 

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags-tip: Billige cykler