Italiensk restaurant i hjertet af Århus

Spar 20% på alt til hjemmet…

Glædelig fredag og lang weekend,

Jeg har en skøn nyhed at dele med jer. Måske kender I det allerede, ellers kommer I til det. Interiør sitet www.neighbour.dk er fyldt med skønne ting til hjemmet. Find nyheder fra førende danske brands som Broste Copenhagen, House Dotctor og Meraki.

Selvom min kæreste mener, at min konstante trang til fornyelse og omrokering i hjemmet har taget overhånd, så har jeg alligevel fundet en hel masse ting jeg bare må eje fra Neighbour.dk. Særligt har jeg forelsket mig i fine ting til haven, hvilket jo bestemt kan forsvares på denne tid af året.

neighbour

Og ved I hvad det bedste af det hele er? Jeg har fået lov at give alle jer søde læsere 20% på alt i shoppen. Brug blot koden: Marlene20

Fredags-fif fra mig til jer <3

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italiensk restaurant i hjertet af Århus