Sådan får du hårfri ben hele sommerferien...

Tirsdags-tip: Naturlige plejeprodukter…

Piger, jeg er klar med endnu et tirsdags-tip til jer.

Denne gang går det til den danske webshop BellaBellacci.dk. Her kan du finde et stort og nøje udvalgt sortiment af naturlige plejeprodukter.

bella

En af mine klare beauty-favoritter er produkterne fra AnneMarie Börlind.

Annemarie var skønhedsekspert og pioner inden for naturlig kosmetik. Hun brugte selv naturlige ingredienser i sin hudplejeserie allerede i 50´erne, og grundlagde Annemarie Börlind -natural Beauty. I 70’erne var Annemarie Börlind forløber for effektiv naturkosmetik, og var b.la. på markedet med en anti-age hudplejeserie,  inden det for alvor blev populært på resten af beauty-markedet.

Den innovative forskning, bag Annemarie Börlind – Natural Beauty hudplejeserie, tager udgangspunkt i højteknologi fra naturen. Serien består af kosmetiske produkter, hvis positive effekter er videnskabeligt testet og bekræftet. Anmarie Börlind har modtaget mere end 10 internationale kosmetikpriser, og brandet har flere certificeringer, heriblandt EcoControl.

Hendes produktlinje indeholder alt fra BB creme til læbepomade, naturligvis alle indeholdende naturlige og aktive ingredienser.

Hos BellaBellacci.dk kan du også shoppe økologisk shampoo, der gør underværker for de lange lokker. Hvis du vil sikre dig, at du ikke tilfører din krop unødvendig kemi, er det klogt at vælge en økologisk shampoo. Huden er det største organ vi mennesker har, og den optager stort set alt vi påfører den. Derfor bør vi passe godt på vores hud og hår, nøjagtig som vi også skal passe på vores indre organer. Husk også på, at alle produkter vi skyller af kroppen havner direkte i afløbet. Med økologiske produkter passer du både på kroppen og miljøet.

En af mine absolut yndlings øko-shampoo’er er fra John Masters. Her udvælges de økologiske ingredienser nøje, og kun de fineste planter, ekstrakter og blomster, med de ønskede effekter, får en plads i deres produkter. Lige nu er flere af produkterne fra John Masters endda på tilbud på shoppen.

 

Tirsdags (beauty) tips fra mig til jer <3

(Dette indlæg er lavet i samarbejde med BellaBellacci)

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du hårfri ben hele sommerferien...