Sådan skaber du det perfekte boheme look...

Legetøj til den lille kunstner

(Det indlæg er lavet i samarbejde med CChobby). Alba er for alvor kommet i en alder, hvor hun elsker at være kreativ. Vi giver dukkerne makeup på, laver perleplader, fletter blomsterkranser og bruger timevis på at tegne og male. Og det bedste af det hele er, at hun virkelig oprigtigt ser sig selv som et kreativt geni. Som mor er jeg jo grundlæggende nød til at mene, at alt hvad mit barn kreere er intet mindre end et sandt kunstværk, dog med visse forbehold.

Den anden dag fik vi den skønneste pakke ind ad døren fra Creativ Company. Udover pensler og akryl maling, indeholdte pakken også de nye smarte Plus color tuscher. Jeg kan fortælle jer, at de var et kæmpe hit hos Alba. Selvom hun kun er tre år, så kan hun få enormt lang tid til at gå med tegne, sætte farver sammen og bagefter beundre hendes eget værk. Med Plus color tuschen kan man både tegne streger, lave prikker og blande farver. Og så til det helt geniale… De er vandbaserede, så streger på bordet, tusch på fingrene og mærker på tøjet går af så let som ingen ting.

En klar anbefaling herfra, særligt til underholdning i sommerferien.

 

// Marlene

 

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan skaber du det perfekte boheme look...