Øko-slik lige til døren

Webshoppen med det største udvalg af Joha & Katvig…

eller i hvert fald et af Danmarks største udvalg. I sidste uge modtog Alba og jeg den fineste pakke fra webshoppen Ugleunger. Især har vi forelsket os ret meget i deres lækre silke/uld kvaliteter. Se bare her hvor sød Alba er i den her fine bluse med feminine blonder fra Joha. I samme lækre kvalitet som den pæne pynte top jeg blev forkælet med, også fra Joha. Både uld og silke er utroligt åndbart, føles behageligt at have på og ser enormt klædeligt ud.

Desuden er A fuldstændig besat af det her bløde bomuldssæt i hendes yndlingsfarve lyserød.

Ugleunger drives af ægteparret Mikael og June, som gør en ære i at have en så tæt kontakt til deres kunder som muligt. Så man i høj grad kan mærke, at det er ærlige og gode mennesker, man handler med.

På shoppen finder du tøj til både mor, far, baby og børn i alderen 0-12 år.

Der tilbydes fri fragt ved køb over 499 kr. , gratis returnering og hurtig levering.

Torsdags-tip fra mig til jer <3

 

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øko-slik lige til døren