Forældre, en titel man skal gøre sig fortjent til...

Sommer-status

Hej med jer,

Bloggen har været meget stille de sidste par uger, I know. Men vi har både været lidt ramt af sygdom herhjemme, og så har jeg haft vanvittigt travlt med at færdiggøre alt arbejde inden sommerferien for alvor går i gang. Men ved I hvad? Jeg nåede det. Fra i dag går jeg nemlig på hele 5 ugers ferie. Sådan more og less i hvert fald.

På tirsdag rejser vi to uger til Sicilien, herefter sommerhus og et par festivalbesøg inden ferien sluttes af med en forlænget weekend i Belgien. Jeg glæder mig som et lille barn til en sommer med alle dem, jeg holder aller mest af.

Min plan er naturligvis at forsøge at opdatere bloggen løbende – ikke mindst med en udførlig guide til smukke Sicilien. I mellemtiden kan I følge  med på Instagram, som jeg opdaterer næsten dagligt.

Rigtig god sommer <3

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældre, en titel man skal gøre sig fortjent til...