Guide til Sicilien

Vind kunstnerisk Give Away

God aften søde læsere,

De af jer der følger med på Instagram har måske allerede set, at jeg har sat gang i en Give Away i samarbejde med kunstneren Martin TG. Hans værker er alle limited edition eller individuelle customized værker, der er kreeret af en combination af reel håndtegning og grafiske værktøjer. Det giver hans posters et helt særligt look, som vil pynte i et hvert hjem.

Lige nu kan du vinde din helt egen unikke plakat, hvor Martin TG tager udgangpunkt i et af dine billeder på Instagram eller hvad din kamerarulle nu end måtte gemme på. Alt du skal gøre for at deltage er at hoppe ind på @marlene_hviid og kommentere på billedet. Vinderen findes allerede i morgen (fredag d. 3. Aug kl. 17)

Herhjemme er plakaten af Alba og jeg blevt sat i glas og ramme. Jeg havde forestillet mig, den skulle pynte i stuen, men Alba insisterede på, at den skal stå ved siden af hendes seng, så hun hver aften inden sovetid kan kigge på Alba & Mor, som hun siger. Spørg lige om mit hjerte smeltede…

Du kan se flere af Martins værker lige her.

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Sicilien