Vind kunstnerisk Give Away

Sådan får du tættere og længere vipper…

Ladies, jeg er klar med et lille tirsdags-tip til jer.

Efter jeg blev 30, måske faktisk nærmest endda allerede efter jeg blev mor, begyndte visse ting, at kræve en del flere anstrengelser. Eksempelvis blev mit ellers tykke og lange hår pludseligt tyndere og mindre glansfuldt, mit ansigt kunne ikke længere tåle sollys uden at blive spættet af pigmentpletter og mine vipper var pludselig ikke så tætte mere.

Førstnævnte kan du læse mere om i tidligere indlæg her og her.

Nu er det så også lykkedes mig, at have fundet en tre-trins guide til flottere vipper. Den sidste lille måneds tid har jeg brugt vippeserum fra Sanzi beauty.

Og jeg kan faktisk allerede nu se, hvordan mine vipper syner længere og tilmed tættere. Efter opfordring fra flere veninder fik jeg i sidste uge foretaget et såkaldt lash lift. Det er en permanentning af dine egne vipper, et buk der holder ca. 6 uger og som ligesom åbner øjet lidt mere op. Jeg fik det gjort hos Eyelash by Rønberg i Esbjerg. Sidst min ikke mindst fik jeg for nylig denne mascara fra Allure beauty group tilsendt.

Jeg skulle lige lære den at kende, men nu elsker jeg den! Den giver en ekstrem længde til mine vipper – faktisk i sådan en grad, at jeg til et bryllup i weekenden blev spurgt af intet mindre end fire forskellige, om jeg havde sat kunstige vipper på i dagens anledning.

Vippe-tip hermed givet videre.

// Marlene

Ingen kommentarer endnu

Lad os here din kommentar...

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind kunstnerisk Give Away